Cartell promocional de l'espectacle

BALLET DE CRISTINA HOYOS

POEMAS FLAMENCOS

Flamenc-ON

20 de MARÇ - 19h 

Més informació i venda d'entrades: www.flamencon.es

 

Companyia de ball Cristina Hoyos, homenatge als 60 anys en el ball de Rosalía Mulero. Punt de trobada per a tots aquells aficionats al flamenc que volen retre un merescut homenatge a la nostra bailaora Rosalía Mulero que celebra els seus 60 anys en el món de la dansa. Dins el Festival Flamenc-ON 2020, gaudirem de l’espectacle de ball flamenc a càrrec de la Companyia de Ball de la gran Cristina Hoyos.

Després de gairebé dues dècades a la banda de Cristina Hoyos, primer en la seva companyia, després al Ballet Flamenc d’Andalusia i ara al Museu del Baile Flamenco de Sevilla, amb els últims espectacles dirigits per José Carlos Plaza i havent recorregut bona part del món amb Viaje al Sur, Romancero gitano i Poema del Cante Jondo en el Cafè de Chinitas, hem volgut recuperar algun dels poemes i balls que ens van acompanyar en aquests últims anys. Així va sorgir Poemas flamencos.

“Hem volgut mostrar els nostres poemes sense decorats, ball i només ball. Aquest art nostre, que és l’únic en el qual nosaltres mateixos som el material de què l’art està fet”.

 

Fitxa Artística

Direcció i coreografia: Cristina Hoyos

Música: Juan Torres – Ramón Amador

Disseny d’il·luminació i so: Antonio Balderas

Disseny de vestuari:  “Latina Sevilla”

Producció: Museo del Baile Flamenco (Sevilla) y Trajana Produccions Distribució: Tina Panadero

Bailaoras: Rosa Belmonte ,Rocío Alcaide i Cristina Gallego

Bailaores: Daniel Torres i José L Vidal “Lebri”

Cantaores: Anabel Rivera i Vicente Gelo

Guitarrista: Juan Torres

Percusionista: Roberto Jaén