Foto de Núria Parlon

Donant suport a la cultura colomenca!

La Cultura és vida. La vida sense l’accés a la Cultura seria un itinerari trist i obscur per a totes i tots. En aquest temps de pandèmia, des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet hem volgut donar suport incondicional als i les artistes, actrius i actors professionals de la ciutat, que han fet de les arts escèniques el seu modus vivendi. Per això, des del Teatre Sagarra recolzem una programació especial,
en el marc actual de la COVID19, que de manera extraordinària aposta per la difusió de la creació de la Cultura feta aquí, a la nostra ciutat.

Per tant, el programa del darrer trimestre mantindrà una programació estable que es nodreix d’espectacles re-programats que es van suspendre durant el primer semestre del 2020 a causa de la pandèmia, com ‘Peter Pan’ de la companyia local L’Excèntrica, i ‘Calma’ de Guillem Albà. I es completa amb l’acollida del Festival Passatge Insòlit.

El calendari segueix amb l’atractiva proposta d’Àlex Rigola amb la representació d’‘Aquest país no descobert...’, dues obres avantguardistes, ‘Rojo’ de la clown Mireia Miracle, i ‘El rei del gurugú’ amb la col·laboració del fotògraf Samuel Aranda. La dansa estarà representada pel grup de bailaoras LaboratoriA.

També es reprogramen el Concert de Festa Major del CEP Puig Castellar i el de l’Aplec de la Sardana, que no es van poder realitzar en el seu dia. Seguirem amb el suport a l’escena de Santa Coloma amb la celebració dels Premis de Teatre Breu, i les obres de Cocoteva, Clis Clis Nyac, La Colmena i Carro de Baco.

Us esperem al Teatre Sagarra en aquesta nova realitat que ens envolta. En farem de l’espai teatral un lloc controlat amb un protocol exhaustiu, que entre altres mesures incorpora la reducció de la capacitat de la platea. Alhora hem previst tots els mitjans higiènic-sanitaris imprescindibles perquè tothom se senti a gust i protegit. Pel gaudi d’una Cultura segura, entre totes i tos fem-ho possible!

 

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet