15 de febrer, 21h

imatge de l'espectacle

VII Festival de Blues de Santa Coloma

Vargas Blues Band ens presenta King Of Latin Blues un doble àlbum que reuneix una vintena de les seves millors cançons, més un tema inèdit i regravacions d’alguns dels seus majors èxits amb nous convidats. En aquest doble disc, Javier Vargas ens resumeix les seves gairebé tres dècades de ininterrompuda carrera, on ha aconseguit convertir la Vargas Blues Band en una referència a nivell mundial.

El primer single que es publica és “Dont Let The Children Cry”, un excel·lent tema inèdit, i inclòs en el seu nou àlbum King Of Latin Blues, on Javier Vargas ens mostra l’habilitat per envoltarse dels millors músics, en aquesta ocasió ha comptat amb John Byron Jagger (nebot de Mick Jagger) com a vocalista i Steve Hunter conegut per haver treballat amb artistes del calibre de (Aerosmith, Lou Reed o Alice Cooper) a la guitarra.

Javier Vargas rep el seu Vuitè Disc de Platí per les vendes de més de 300.000 discos de tota la seva discografi a, cosa inèdita dins del blues, donant mostra de la reeixida carrera que va començar el 1991 quan es va publicar el seu primer àlbum “All Around blues “.

Fitxa artística

John Byron Jagger com a vocalista i Steve Hunter a la guitarra.

Clicar per comprar les vostes entrades d'aquest espectacle