27 de març, 21h

imatge promocional

Quinzena de Dansa Metropolitana / Ossoclub

Piero Steiner, Andrés Corchero, Pep Ramis i Enric Ases signen i interpreten aquesta peça poètica, tragicòmica i esquerpa que convida a refl exionar sobre sentiments que a tots ens remouen: l’esperança, la decepció, la necessitat de lluitar o de rendir-se,
els somnis revolucionaris i la realitat implacable. Un espectacle sobre l’amistat, la ràbia i la tendresa on quatre homes madurs i de la mateixa edat ens mostren el nen, el vell i el boig que porten dintre.

Quatre homes de la mateixa edat, de la mateixa alçada i amb un mateix objectiu: la recerca d’un llenguatge comú que els permeti arribar d’una manera directa a l’espectador.

Aquests quatre creadors es coneixen des de fa molts anys i cada un d’ells porta temps investigant sobre noves maneres de crear, on el moviment, la paraula i els espais sonors i físics creen paisatges d’una gran potència emocional i poètica. Al 2017 van decidir associar-se, sota el nom d’OSSOCLUB, per posar en comú les seves particulars mirades sobre el teatre, el moviment i l’escena. María Muñoz (de Mal Pelo) els ha acompanyat en la dramatúrgia i en la posada en escena d’aquest espectacle.

Fitxa artística

Creació, interpretació i direcció: Enric Ases, Andrés Corchero, Pep Ramis i Piero Steiner
Codirecció: María Muñoz
Assistent de direcció: Leo Castro
Col·laboració artística: Lilo Baur
Textos: OSSOCLUB i Roberto Juarroz
Composició i disseny so: Fanny Thollot
Disseny il·luminació i coordinació tècnica: August Viladomat
Tècnic so: Andreu Bramón
Tècnica il·luminació:
Irene Ferrer
Disseny espai escènic: Pep Ramis i Pep Aymerich
Fotografia: Pep Dauder
Producció: ELCLIMAMOLA

Clicar per comprar les vostres entrades d'aquest espectacle