14 de febrer, 21:00 hores

imatge de l'espectacle

VII Festival de Blues de Santa Coloma

Keith Dunn artista Nord-Americà molt conegut com a cantant i harmonicista de l’estil anomenat Chicago Blues i per haver acompanyat a fi gures llegendàries del Blues com Jimmy Rogers, Joe Louis Walker, Roomful Of Blues i Stevie Ray Vaughan. Keith i Balta Bordoy, respectat guitarrista mallorquí de Blues i Rhythm and blues, es van ajuntar per primera vegada en un escenari el 2010.

Després d’una sèrie de concerts a Mallorca i Barcelona van decidir gravar un CD que els va portar a realitzar diverses gires a Espanya i Ucraïna el 2017 i 2018. Després d’aquestes experiències amb diferents formacions va néixer la idea del present quintet. Aquest projecte ens mostra una cara menys coneguda de Keith Dunn com a cantant de Rhythm and blues en l’estil dels mestres Louis Jordan, Wynonie Harris o el mateix oncle de Keith, Jimmy McCracklin.

Com no podria ser d’altra manera, estan perfectament acompanyats per un trio d’excepcionals músics:  Víctor Puertas a l’Hammond B3, Arnaud Desprez a el saxo tenor i Jake Klamburg a la bateria.

Inici del Festival de Blues de Santa Coloma.
Obertura de portes a les 19h.

Fitxa artística

Víctor Puertas al Hammond B3, Arnaud Desprez a el saxo tenor i
10€ Jake Klamburg a la bateria.

Clicar per comprar les vostres entrades a aquest espectacle