3 d'abril, 21.30h

imatge promocional

FLAMENC-ON

POEMAS FLAMENCOS. SOLISTAS DEL BALLET CRISTINA HOYOS

Companyia de ball Cristina Hoyos, homenatge als 60 anys en el ball de Rosalía Mulero. Punt de trobada per a tots aquells afi cionats al fl amenc que volen retre un merescut homenatge a la nostra bailaora Rosalía Mulero que celebra els seus 60 anys en
el món de la dansa. Dins el Festival Flamenc-ON 2020, gaudiremde l’espectacle de ball flamenc a càrrec de la Companyia de Ball de la gran Cristina Hoyos.

Després de gairebé dues dècades a la banda de Cristina Hoyos, primer en la seva  companyia, després al Ballet Flamenc d’Andalusia i ara al Museu del Baile Flamenco de Sevilla, amb els últims espectacles dirigits per José Carlos Plaza i havent recorregut bona part del món amb Viaje al Sur, Romancero gitano i Poema del Cante Jondo en el Cafè de Chinitas, hem volgut recuperar algun dels poemes i balls que ens van acompanyar en aquests últims anys. Així va sorgir Poemas fl amencos.

“Hem volgut mostrar els nostres poemes sense decorats, ball i només ball. Aquest art nostre, que és l’únic en el qual nosaltres mateixos som el material de què l’art està fet”.

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Cristina Hoyos
Música: Juan Torres – Ramón Amador
Disseny d’il·luminació i so: Antonio Balderas
Disseny de vestuari: “Latina Sevilla”
Producció: Museo del Baile Flamenco (Sevilla) y Trajana
Produccions Distribució: Tina Panadero
Bailaoras: Rosa Belmonte ,Rocío Alcaide i Cristina Gallego
Bailaores: Daniel Torres i José L Vidal “Lebri”
Cantaores: Anabel Rivera i Vicente Gelo
Guitarrista: Juan Torres
Percusionista: Roberto Jaén