31 de gener, 19-20.30 i 22h i l'1 de febrer 12-17-18.30 i 20h

imatge de l'espectacle

Ârtica Ponten Pie

ÂRTICA és un espectacle no convencional, sense text, on l’experiència teatral es converteix també en una aventura sensorial. Una casa vella de fusta de poques dimensions amaga dins un misteri visible solament per als afortunats que aconsegueixin entrar en ella.

En grups de vint persones i en passades de cinquanta minuts el públic serà rebut per uns personatges silenciosos i curiosos que els convidaran a entrar en la seva llar. Abrigallats per uns càlids abrics que els protegeixen dels 6 °C de temperatura a la qual es troba l’interior d’aquesta casa, seran testimonis d’un secret guardat minuciosament.
Com si es tractés d’un contenidor, en aquesta casa arriben diàriament abrics vells i trencats de totes les parts del planeta.

Després d’un exhaustiu control, aquests “fi ladors” troben el “fi lànima” de cada abric, i amb l’ajuda d’una estranya màquina deixen al descobert la seva última història viscuda. L’últim sospir. Així, de manera insòlita les petites històries que aquests fi ls amaguen prenenel present de la casa.
No tinguis fred, segueix el fi l…

IMPORTANT:
Espectacle amb aforament limitat a 20 persones per funció.
EDAT RECOMANDA: A partir de 12 anys.

Fitxa artística

Idea original i direcció: Sergi Ots
Assistent de direcció: Emilie De Lemos
Actors: Natàlia Méndez, Borja Nieto i Sergi Ots
Tècnics en gira: Jordi Dorado i Iñaki Santos
Disseny escenografi a: Jordi Dorado i Sergi Ots
Ajudants a la construcció: Gemma García, Gerard Tubau i Marlako
Efectes especials: Marcos Díaz Disseny vestuari: Espe Pascual
Confecció vestuari: Airam Padilla Fotografi a: Eva G. Alcántara
Tècnic en refrigeració: Alex Vázquez
AMB EL SUPORT DE: Teatre Sagarra, FiraTàrrega, Carro de Baco, Generalitat de Catalunya, Asterions Hus, Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Sant Feliu de Codines, Institut Ramon LLull i Estruch Sabadell

Clicar per comprar les teves entrades d'aquest espectacle