17 denovembre, 18:00 hores

Cartell de l'acte

16a edició PREMIS CLIMENT MUR 

Àrea Cultural Oriol 

Els Premis Climent Mur estan organitzats per l’Àrea Cultural Oriol per guardonar persones anònimes que en la convivència diària desenvolupen uns valors humans amb la gent del seu entorn. No es tracta, doncs, de cercar homes i dones importants del món de la política, de la cultura o de l’esport, sinó de reconèixer la tasca callada de persones senzilles i de convivència agradable, que construeixen un món solidari al seu voltant i que, en realitat, fan un món més humà. En el transcurs de l’acte hi ha previst uns breus parlaments i una actuació musical a càrrec de la Coral Sant Medir del barri de la Bordeta, dirigida per Ramon Beltran, que donarà més relleu a l’acte. En acabat, s’oferirà una copa de cava.


23 de novembre, 20:00 hores

DONA, DONETA, DONOTA

Clis, Clis i Nyac

L’any 1978, la Maria Aurèlia Capmany i l’Avel·lí Artís Giner Tísner van fer un treball conjunt, la major part del text obra de la Maria Aurèlia i en Tísner fent la feina de ninotaire. El fruit d’aquesta col·laboració a dues mans va ser Dona, doneta, donota en format còmic, que va publicar El Be Negre. El tema, com no podria ser d’altra manera venint de qui ve, és la història de les dones a través del temps i el feminisme. Com diu la Maria Aurèlia Capmany, qui ens podria privar de la rialla? Riem, doncs, que la història de la humanitat és tan sorprenent, és tan injusta que ens dona material abundant per a la burla i fins i tot la gresca més estripada.

Cartell de l'obra

15 de desembre, 19:00 hores

Cartell de l'obra

CÓMEME EL COCO, NEGRO

Cocoteva

Una companyia de teatre de music-hall (teatre cubà de revista), composta per artistes en el penúltim esglaó de la seva vida professional, representen l’espectacle de varietats que porta el títol de ¡Cómeme el coco, negro! A partir d’aquí, ja no es pot explicar-ne més. Tots sabem que els espectacles escrits per Jordi Milà tenen secret i aquest també en té. Els qui ja el van veure en el seu moment, saben de què va i saben l’important que és mantenir el secret, ja que forma part de la funció. Un any més, tot plegat és a benefici de la Marató de TV3 que enguany se centra en la investigació de les malalties minoritàries. Prometem rialles, sorpreses i convidats estel·lars.

 


20 i 22 de desembre, 21h/12h

Cartell de l'obra

CANÇÓ DE NADAL

L’Excèntrica

És el cinquè any que l’Excèntrica representa la seva versió teatral de Cançó de Nadal, una nova tradició escènica a la ciutat que per segona vegada es representarà al Teatre Sagarra. Cada any l’Excèntrica mostra una nova versió d’aquest clàssic nadalenc de Charles Dickens, i aquest cop, el conte estarà situat a la ciutat de Santa Coloma durants la gran nevada del 1962. De nou l’espectacle familiar comptarà amb música en directe, diferents actors i actrius i diferents col·laboracions.