22 de setembre, 19:00 hores

Cartell de l'acte

VI PREMIS DE TEATRE BREU

Carro de Baco

Després de presentar 180 obres en català i castellà procedents de diversos països, La sombra, de Miguel Ángel Flores va resultar guanyadora del VI Premi de Textos Teatrals Carro de Baco. El 22 de setembre, a les 19 h, es representarà La sombra, al Teatre Sagarra, en presència del seu autor i es lliuraran els guardons, els accèssits i les mencions especials del certamen. També s’hi presentarà el 6è volum de la col·lecció de textos dramàtics Dramatúrgia 19 on estan editades les obres guanyadores i diversos textos dels alumnes de dramatúrgia de l’Escola de Teatre Carro de Baco. La gala es tancarà amb un espectacle compost per quatre peces de dramaturgs colomencs formats en Carro de Baco.


4 d'octubre, 21:00 hores

BROSSA 100

Centenari de Joan Brossa

Joan Brossa (Barcelona, 1919-1998) fou un poeta en majúscules que entenia la creació poètica com quelcom que anava més enllà de qualsevol convencionalisme. Va crear un llenguatge, un univers propi, que el converteix en un dels màxims representants de la segona avantguarda catalana.  Inclassificable i inabastable. Brossa és un prestidigitador de la paraula, un mag que posa de manifest que res no és el que sembla. Extremadament actual en el discurs, vitalista en la manera com afronta la vida, amb Brossa penetrem en el món de l’inconegut per eixamplar els límits de l’expressió poètica.

Foto de Joan Brossa

27 d'octubre, 19:00 hores

Cartell promocional de l'obra

GRANS VEUS DE SANTA COLOMA

Òpera Circus

L’espectacle està a punt per començar. Darrere del teló es viu la tensió, els nervis, l’anhel que tot vagi perfecte. Entre tots els que hi treballen, una parella viu en secret el seu amor que lluita per fer-se realitat. La victòria de l’amor és com un triple salt mortal. Visca l’amor! Visca el circ! Visca l’òpera! 


30 d'octubre, 19:30 hores

UN MAR DE OJOS

Poesia i música

A càrrec del músic Daniel Felices (D’Callaos) i Raúl Parra, poeta i fundador de l’associació Caminos solidarios. Poeta i músic barcelonins uneixen les seves llargues trajectòries per a presentarnos un cuidat espectacle. La poesia i la música són les protagonistes en aquest viatge: Un mar de ojos. Ulls que tenen un compromís social. Ulls a l’amor. Ulls de desamor. Ulls que veuen la bellesa de la quotidianitat. Ulls que recorden paisatges llunyans

Cartell de l'obra