Clica aquí per obtenir la teva entrada

Imatge promocional de l'espectacle

EUFORIA

SACUDE

Lloc: Parc Europa

13 de MARÇ - 12h // 13.30h

Lliure accés

Quedareu impressionats per aquest espectacle que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire. La música activarà el viatge aeri dels ballarins convertint-lo en una festa per a tots els presents a través del ritme, la dansa vertical i els dibuixos acrobàtics. Un espectacle catàrtic que indueix al ball lliure, a moure el cos i gaudir del moment. Sacseja la teva eufòria!

Sacude és una companyia de dansa vertical i dansa aèria de Barcelona que transmet la bellesa de la ingravitació.

Fitxa Artística

Autoria i direcció: Samuel Delgado Martín

Direcció coreogràfica i interpretació: Samuel Delgado Martín

Direcció Tècnica: Jaume Grau Producció: Brava Performing Arts S.L.

Clica aquí per obtenir la teva entrada

Imatge promocional de l'espectacle

SPHERA

HUMANHOOD

20 de MARÇ - 12h // 13.30h

LLloc: Torre Balldovina al Molí d’en Ribé

Lliure accés

La companyia HUMANHOOD va ser fundada el 2016 a Birmingham pel britànic Rudi Cole i la catalana Júlia Robert Parés, i des de la creació del seu primer duet, la companyia ha generat un creixent interès tant al panorama britànic com internacional. La seva investigació es basa en la fusió de la física moderna i el misticisme oriental en la fisicitat del cos i l’expressió artística en el seu conjunt. 

SPHERA és un duet creat per a espais no convencionals a l’aire lliure, d'impacte visual, que explora la relació entre el costat visible i brillant de la Lluna i la humanitat; la llum  que veiem des del planeta Terra i il·lumina les nostres nits. SPHERA és un ball de cossos líquids que canvien i es transformen sota la influència del satèl·lit esfèric de la Terra: la Lluna.

 

FILATURES

Filatures és un projecte inclòs dins de La Quinzena de Dansa Metropolitana que neix per a establir connexions entre les ciutats a través de la mirada de la dansa.

Es proposa la idea d’entrellaçar conceptualment els espais, creant una xarxa de fils creatius que elaborin un teixit cultural, vinculat a un passat comú del patrimoni industrial o museístic.

El projecte Filatures respon també a la necessitat de donar suport al sector de la dansa, en un moment complicat, i, a més, promou que el públic pugui, de forma segura, descobrir espais patrimonials a través de les propostes d’un coreògraf o una coreògrafa.

Fitxa Artística

Rudi Cole

Júlia Robert Parés