Imatge promocional de l'espectacle

ABORDANT ÀNIMES

ELS PIRATES RUMBVERSIONS

28 DE MAIG - 19h

6€

Els PIRATES RUMBVERSIONS, una modalitat molt més propera a l'idealisme humanista pirata que a qualsevol altra, com el llegendari Capità Misson fundador de "Libertalia", un lloc amb igualtat de drets entre persones de diferent raça, on els diners eren col·lectius i es parlava una mescla d'idiomes universal... estan de celebració.
D’abordatge en abordatge, mai tenen per objectiu obtenir riqueses materials sinó musicals i humanes, ja han creuat el Cap d'Hornos, el de Bona Esperanza i Cap York. La volta al món. I tal assoliment és per als pirates motiu de reconeixement i celebració.
Al llarg del seu espectacle, aniran mostrant les riqueses acumulades en forma d'influències musicals de tot arreu incorporades al seu repertori, visitant diferents continents i coneixent les històries i anècdotes que els han unit en la seva forma de vida: les travessies sota una mateixa bandera rumbera, a la cerca d'un mateix tresor.
Els PIRATES RUMBVERSIONS són provocadors, intensos, estimen la bona vida, la festa i el bon humor; transgredeixen les formes i, sobretot, no rendeixen vassallatge a res més que a la seva llibertat incondicional, a l'art, i a compartir amb el públic la seva irresistible vitalitat. Un espectacle amb el qual aborden cors sense fer presoners ni deixar a ningú indiferent.

 

Fitxa Artística

Idea original: Manel Cabello Capdevila.

Direcció escènica i creació: Rafa Espada i Manel Cabello.                  

Direcció musical: Carles Fontova i Piratas Rumbversions.

Repartiment: Guitarra i veu principal- Cristian Triviño (Trivi) // Piano i veus- Carles Fontova (Tito Carlos) // Percussió i veus- Manel Cabello (Katakitis)// Contrabaix i veus- Gerard Mases (Lere) // Guitarra elèctrica- Francisco Guisado (Rubio).

Cap tècnic: Victor Ariño Alba.

Il.lustracions i imatge: Ana Muñoz i Javier Cuevas.

Producció: D2 Producciones/ Show for Venue