Es convoca el Premi Joan Gomis per a treballs de recerca de batxillerat

En col·laboració amb la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona, es convida a les i els estudiants colomencs de batxillerat a participar al Premi Joan Gomis al millor treball de recerca en temes de cooperació, solidaritat i drets humans procedent del nostre municipi. El guardó, atorgat per l'Ajuntament, consisteix en una aportació de 300 € per a l'estudiant premiat (en cas d'un treball col·lectiu, fins a un màxim de 900 €) que es lliurarà el mes de juny. Els treballs s'han de presentar a la Fundació Solidaritat UB (c. Melcior de Palau, 140, de Barcelona) fins el proper 27 de març. D'altra banda, la UB també ha convocat el 15è Premi de Recerca per a la Pau, a què es poden presentar treballs de recerca de batxillerat elaborats al curs 2019-2020.


Premi Joan Gomis 2019

L’alumna colomenca Alba García Moreno, de l’institut Les Vinyes de Santa Coloma de Gramenet, amb el  treball de recerca de batxillerat, ‘L’Educació. L’Origen del problema? La Coeducació. Una possible solució?, que va tenir com a tutora a la professora Íngrid Lorenzo, ha estat la guanyadora del premi Joan Gomis en el marc dels Premis de recerca per a la pau de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona.

El veredicte del jurat es va donar a conèixer el dia 29 de maig proppassat a l’Aula Capella de l’Edifici Històric de la UB l’acte de lliurament del diploma del premi va tenir lloc a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet el dia 27 de juny.