Premi Joan Gomis per a treballs de recerca de batxillerat

El Premi per a Treballs de recerca de batxillerat (Treballs de recerca per al pau) en conveni amb la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona, normalment es lliurava cada mes de maig.

Enguany, a causa de l’emergència per la pandèmia del COVID-19 es va prorrogar el terme de presentació i la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona ha previst que el jurat es reunirà a final de juliol. 

Previsiblement l’acte de lliurament de premi es farà en forma virtual el dia 21 de setembre, coincidint amb el Dia internacional per la Pau. 

 

Més informació a http://www.solidaritat.ub.edu/premi_pau/


Premi Joan Gomis 2019

L’alumna colomenca Alba García Moreno, de l’institut Les Vinyes de Santa Coloma de Gramenet, amb el  treball de recerca de batxillerat, ‘L’Educació. L’Origen del problema? La Coeducació. Una possible solució?, que va tenir com a tutora a la professora Íngrid Lorenzo, ha estat la guanyadora del premi Joan Gomis en el marc dels Premis de recerca per a la pau de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona.

El veredicte del jurat es va donar a conèixer el dia 29 de maig proppassat a l’Aula Capella de l’Edifici Històric de la UB l’acte de lliurament del diploma del premi va tenir lloc a l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet el dia 27 de juny.