Exposició Joves per la inclusió i la interculturalitat

Cartell de l'exposició

Dissabte 20 de juny, a les 12 h, us convidem a la presentació de l’exposició “JOVES PER LA INCLUSIÓ I LA INTERCULTURALITAT”. Un projecte de fotografia participativa i solidària que s’ha adaptat a un format online i que inaugura un nou canal virtual.

El canal www.gramenet.cat/SantaColomaCoopera es posa en marxa el 20 de juny, Dia Mundial de les Persones Refugiades.

Les fotografies de l’exposició “JOVES PER LA INCLUSIÓ I LA INTERCULTURALITAT” pertanyen a una de les activitats de l’intercanvi entre 9 joves de Santa Coloma de Gramenet i 9 joves de Novi Sad (Sèrbia). L’objectiu d’aquesta activitat va ser aprendre a observar l’ entorn a través de la càmera per tal d’apropar-se a la gent del barri de Fondo, i així poder captar la realitat multicultural de la ciutat, poder compartir durant l’intercanvi el significat d’identitat, la inclusió social i treballar la cultura de pau i els drets humans. 

L’exposició, a més, mostra el taller de fotografia al qual van participar els joves de la mà de la plataforma Territorios Libres. Aquest intercanvi es va dur a terme a Santa Coloma de Gramenet el mes de febrer de 2020.

Aquesta exposició forma part del 4t Cicle Joan Gomis dedicat a la Fotografia participativa i solidària i que té com a espai de referència aquest fons documental de la Biblioteca Central dedicat a temes de cooperació, drets humans i solidaritat.

Esperem en un futur poder seguir mostrant les exposicions de manera física i, a més, en aquest nou canal.

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició