Taller de formació pel projecte educatiu i solidari al campament sahrauí de Dajla

El passat dissabte 7 de març es va realitzar al Centre de Recursos Juvenil del Mas Fonollar un taller de formació per als joves estudiants de l'IES Ramon Berneguer IV que particiipen al projecte educatiu i solidari que es porta a terme per novè any al campament de refugiats sahrauís de Dajla, al sud d'Algèria. La visita tindrà lloc del 27 de marça al 4 d'abril i les activitats es faran a diverses escoles i centres de lleure.

Visita a la daira d'Edchera

El passat mes de març de 2008, en el marc del projecte del viatge d'estudiants als campaments sahrauís, la Tinent d'Alcalde Núria Parlón va visitar la població d'Edchera que fa 20 anys que està agermanada amb Santa Coloma de Gramenet.

A la trobada, a més del nou alcalde sahrauí, Wali Bachri, també hi van assistir diverses regidores: Suado Abdhala, delegada de cooperació, Hanna Mashud, tinent d'Alcalde, Meimuna Nadjam, delegada de la Dona i Azziiza Shidi, delegada de Cultura, amb l'objectiu de reactivar la relació d'intercanvi i cooperació en el marc d'aquest agermanament solidari.