Foto de l'alcaldessa

L’educació i sensibilització mediambiental són eines fonamentals per, entre totes i tots, lluitar contra els efectes devastadors del canvi climàtic, i alhora contribuir a la necessària conservació de la biodiversitat i la protecció del medi ambient, a Santa Coloma de Gramenet. En aquest sentit, la ciutat us ofereix diversos equipaments amb un interessant ventall de propostes, sortides i tallers educatius per observar, conèixer, sentir i experimentar el món de la natura i de l’ecologia, posar en pràctica comportaments més ecològics i més cívics i, en definitiva, ser més responsables amb el nostre entorn.

Amb aquest nou curs que ara encetem, us hem preparat una trentena d’activitats mediambientals de tardor perquè les famílies, infants i les persones interessades tingueu l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural i de la nostra biodiversitat. No obstant això, volem que gaudiu d’aquestes experiències amb seguretat i protecció, per això, les propostes previstes incorporen mesures higiènico-sanitàries necessàries per protegir-vos de la COVID-19. Recordeu a més, que és fonamental la desinfecció de mans, el manteniment de la distància de seguretat i l’ús per part de tothom de les mascaretes.

Mantenim doncs la il·lusió, més que mai, d’adreçar-vos aquest programa d’activitats gratuïtes i per a tots els públics, tant al Centre d’Educació Ambiental Ecometropoli com a l’Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz i la Jugateca del Parc del Molinet.

Enguany caldrà inscriure’s als tallers dues setmanes abans de la data del seu inici per tal de garantir un nombre limitat de persones participants.

Doneu una ullada i gaudiu d’aquestes propostes, descobrireu el valor de la biodiversitat dels nostres estimats entorns de la Serralada de Marina i el Parc Fluvial del Besòs i, en general, de la nostra ciutat. Volem treballar plegats i plegades en la protecció del medi ambient i en la conservació dels nostres espais naturals. Ens hi ajudeu? Som-hi!