SAI

Servei Atenció Integral LGTBI

El SAI LGBTI és una prestació d'un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

Aquests serveis, tramiten la targeta sanitària amb el nom sentit i el certificat faig constar a les persones trans*, majors i menors d'edat. Per fer el tràmit, cal demanar cita prèvia a través del Mail lgtbi@gramenet.cat

Volem garantir els drets de les persones lesbianes, gais, trans*, bisexuals, i intersexuals i evitar situacions de discriminació i violència cap a les persones LGTBI en tots els àmbits: familiar, social, educatiu, sanitari i laboral.

A més d’un acompanyament confidencial hi trobaràs:


Suport específic per presentar incidències i denúncies per LGTBIfòbia (Et donem suport especific si necessites presentar una incidència o fer una denúncia per LGTBIfòbia)


Informació i recursos LGTBI (Et facilitarem els recursos de la ciutat així com del territori per donar  respostes a les persones LGTBI. Llibres, entitats, serveis, tràmits, associacions, llocs d’oci, drets, llibertats,  lleis...)


 Atenció jurídica (Donem assessorament legal a víctimes de discriminació i d’odi per motiu d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere en qualsevol context).


Atenció psicològica especialitzada (Comptem amb un equip  especialitzat  en un model de treball d’orientació i de suport psicològic  a la persona i al seu entorn  en el seu procés. Individualitzat i grupal)


Acompanyament en processos d’identitat sexual i de gèner (Acompanyament individual i/o familiar en processos d’apoderament i creació d’un  espai de seguretat per les experiències que no es troben dins de les normes de gènere i de la sexualitat. Autoacceptació i acceptació de l’entorn)


Canvi nom targeta sanitària i T16 (T’ajudem amb els tràmits i formularis per poder fer canvi de nom)

Contacte:

Podeu contactar a través de:

 

Telèfon: 671 07 07 91

Dins de l'horari de:

Dimecres de 08:30 a 13:30h

Dijous de 15:00 a 20:00h

(També podeu enviar un whatsapp al mateix número de telèfon)

 

O enviant un mail a: lgtbi@gramenet.cat