El passat 10 de juliol a l’espai del Pompeu Lab, l’alcaldessa Núria Parlon i la directora general d’Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, van signar un acord per al desplegament a la nostra ciutat del Servei d’Atenció Integral per a les Persones LGTBI.
Es tracta d’un servei de proximitat per donar atenció de qualitat a les persones LGTBI, adreçat especialment a aquelles que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per LGTBIfòbia. Hi trobaran respostes adequades, àgils, properes i coordinades d’acord amb les seves necessitats.
El Servei treballarà també per la sensibilització de la població de Santa Coloma de Gramenet envers el col·lectiu LGTBI.

El nou Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i d’Identitat de Gènere, ubicat al carrer de Pompeu Fabra, 22 (Pompeu Lab), es defineix com un espai per a la promoció dels drets de les persones LGBTI en tots els àmbits relacionats amb llur vida personal, laboral i social. Ofereix atenció presencial tots els dijous de 8.00 a 20.00 h. Més informació, al 93 499 82 91 i a l’adreça electrònica lgtbi@gramenet.cat

Cartell Diverses i Orgulloses
Cartell de Diverses i orgulloses