Juliol de Teatre

A càrrec de L’Excèntrica

Durant el mes de juliol, l’Ajuntament es proposa oferir activitats de caire cultural com teatre a la fresca. Espectacles diferents per gaudir en família.

On es farà: Pati de Can Roig i Torres

Horari: 19 hores

Preu: Activitat gratuïta.

Entrades: a partir de 15 de juny

Totes les representacions són gratuïtes. Cal reserva prèvia a través de la plataforma https://excentrica.koobin.cat

 

Manneken's pis

8 de juliol (2 sessions: 19 h. i 20 h)

Foto de Manneken's Pis

Ha arribat el moment d’inaugurar la nova font de la ciutat! Bronze, llum i aigua. I unes figures ben especials, aparentment immòbils. Realisme i superrealisme: estètica, moviment i sorpreses. Benvingudes i benvinguts al dia màgic en què una font s’engega, mai se sap fins quan. Un espectacle de “Campi qui pugui”. Dirigit per Toti Toronell.

Matito i la gran roda de Fira (titelles tradicionals)

15 de juliol

Foto de Matito i la gran roda de Fira

Espectacle familiar de titelles, música i cant en directe.El Matito és feliç jaient a sota la olivera. Se sent feliç, per dos motius: perquè no fa res i perquè avui declararà el seu amor a l'enamorada. Però la felicitat no és eterna, i de sobte arriba el Sr. Bitllet per fer-lo fora d'allà: han de construir la Grandíssima Roda de Fira just on el Matito té l'olivera. Un espectacle de “Cia Matito”.

Absurd (circ)

22 de juliol

Imatge de 'Absurd'

Després de l’èxit de “Ni cap ni peus”, que ha voltat per nombroses poblacions, fires i festivals, Circ Vermut presenta “Absurd”, la seva segona creació amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el rul·lo d’equilibri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que faran les delícies de petits i grans. Un espectacle de “Circ Vermut”.

A la fresca (clown)

29 de juliol

Imatge de 'A la fresca'

Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d’un recorregut. Escenes quotidianes i alhora surrealistes, que portades a l’extrem esdevenen còmiques. Un espectacle de “cia Anna Confetti”