VIII Mitja Marató

Imatge del cartell anunciador de la VIII Mitja marató

El proper diumenge, 1 de març, es celebrarà la VIII Edició de la Mitja marató i 10 km (sortida, 09:45h) de Santa Coloma de Gramenet. Organitzada per la Unió Colomenca d’Atletisme, oferirà enguany a tots els i les atletes un nou recorregut amb sortida i arribada al Camp Atletisme Antonio Amorós. La recollida dorsals es farà el dissabte 29 de febrer al Camp d’Atletisme, de 10h a 14h i de 16h a 20h; i el mateix diumenge de 7.00h a 30 minuts abans de l’inici de les proves.

El preu d’inscripció de la mitja és de: 19 € i Cursa 10 Km: 14 €. Lloguer de xip: 2 €. L'organització oferirà serveis de vestuari, dutxes, espai d’escalfament, avituallament, fruita i entrepà de botifarra final.

Atenció al talls de trànsit

Degut a la Mitja Marató, A més, caldrà tenir cura dels talls de circulació entre les 9’00 i les 12 hores, en els carrers inclosos en el recorregut d'ambdues curses: L’inici de les curses serà pel centre de la Ciutat i, posteriorment, anirà cap a la carretera de la Roca.

Recorregut Mitja Marató i cursa de 10 km

Casc urbà de Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac:

Sortida Camp d’atletisme - Rotonda mesquita - Pallaresa  sota pont B20 - Rotonda jutjats - Rotonda pont vell - Llorenç Serra - Avgda. Sta. Coloma - Rotonda Sta. Rosa  benzinera - Generalitat - Plaça Manelic - Mercat Sagarra - Plaça Trias - Plaça de la Vila - Anselm Clavé - Vistalegre  - Sant Silvestre - Rafael Casanova -  Santa Coloma - Sant Jeroni - Sant Carles - Llorenç Serra - Francesc Macià - Rotonda benzinera BP - Accés Tanatori i Cementiri - Ctra. Roca – 1a rotonda Bosc Llarg, Ctra. Roca – 2a rotonda Bosc Llarg (gira atletes 10km), Montcada – Gir atletes Mitja - Francesc Macià – accés Cacaolat - Clara Campoamor - Anselm de Riu – Rotonda mesquita– Camp d’Atletisme