Afectació del coronavirus a l’esport

Pla de desconfinament dividit en quatre fases. Actualment som a la Fase 2.

Santa Coloma es troba a la Fase 2 de la desescalada. Aquestes són les principals novetats en matèria esportiva:

  •  Activitat física no professional: fins a 70 anys podrà practicar-se esport, a l’aire lliure, sense limitació de franja horària. La gent gran tindrà reservat un horari prioritari entre les 10 i 12 hores, i entre les 19 i 20 hores.
  •  Passeig: Màxim de 15 persones, sense límit dins de la regió sanitària. Els menors de 14 anys hauran de ser acompanyats.
  •  Es pot anar a la platja, dins de la mateixa regió sanitària
  •  Els centres esportius privats poden obrir, amb serveis individualitzats, i amb cita prèvia. Màxim d’un 30% de l’aforament
  •  Les instal·lacions esportives municipals, un cop adaptades a la normativa, obriran progressivament a partir de la fase 3 per a la realització de les activitats permeses. Des del passat 6 de juny, el Complex Esportiu de Torribera torna a ofertar, els seus equipaments per a la pràctica exclusiva de tennis i pàdel. Cal cita prèvia i seguir les mesures sanitàries establertes.
Foto panoràmica de la pista d'atletisme Antonio Amorós

Instal·lacions esportives obertes des del 20 de juny

Es reobren de forma progressiva les instal·lacions esportives que permetran el seu ús en funció de l’actual fase de represa.  Des de l’Ajuntament mitjançant el seu Departament d’Esports s’ha condicionat aquests equipaments amb les mesures de protecció i seguretat per poder realitzar les activitats permeses.

A partir d’aquest dissabte 20 de juny reprenen les seves activitats a les pistes de petanques, frontó i Camp d’atletisme Antonio Amorós.

El dilluns 22 s’obriran els complexos esportius Duet Can Zam, Duet Fondo i Centre Esportiu Raval i per la seva banda el dijous 25  ho faran els camps de futbol de la ciutat. Les darreres instal·lacions que tornaran a registrar activitat seran els poliesportius a partir del dilluns 29 de juny.

Recordem que ja fa uns dies que el CE Torribera va obrir les seves portes per a la pràctica del frontó, tennis i pàdel.

Les instal·lacions es posen en marxa amb reserva d’espais i limitació d’aforament. En el cas del Camp  d’atletisme, en una primera fase,  serà d´ús restringit als atletes federats dels clubs locals. En funció de l’evolució de la normativa, es podran ampliar aforament i usos.

 

Inscripcions obertes pels Casals esportius d’estiu

L’oferta de Casals esportius, que cada any organitzen les entitats esportives de la ciutat, enguany comptarà amb diverses propostes adaptades a la normativa. Aquests començaran a partir del 29 de juny a les següents instal·lacions:

  • Torribera
  • Nou Municipal
  • Can Zam 1 i 2
  • Prat de la Riba
  • Pavelló del Raval

 

Piscines d’estiu

Les piscines d’estiu de Torribera i Can Zam tenen previst obrir a inicis de juliol encara que no s’ha concretat la data.