Logo de la cursa


22 DE DESEMBRE: SORTIDA A LES 10’30 H. DES DEL VIAL DEL RIO BESÒS. AL COSTAT DEL CAMP DE ATLETISME ANTONIO AMORÓS

LA CURSA DE PAPÁ NOEL és una activitat atlètica popular, festiva, familiar i oberta a tots els públics. La cursa està organitzada, conjuntament, per l’empresa Motor Press i La Sansi. I compte amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la col·laboració de l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma.

Actualment a Espanya només existeixen dues curses d'aquest tipus: Madrid i Santa Coloma.

Inscripcions

Ja podeu fer la inscripció a la web de la cursa: www.lacursadepapanoel.com
La inscripció té un preu de 12’60 euros (fins el dia 12 de desembre)  i inclou la bossa del corredor, xip (si el teniu en propietat, el cost és zero. En el cas de lloguer, serà de 2 euros. Disposar del xip és imprescindible per poder participar a la cursa) i la disfressa de Papá Noel (és obligatori córrer amb la disfressa). A partir del dia 13 de desembre la inscripció serà de 14,60 euros. A les nenes i els nens se'ls obsequiarà amb un vestit d’Elfo.

Descomptes per corredors i corredores al comerç de Santa Coloma

A diferents comerços de la Ciutat es realitzaran inscripcions presencials. Com a deferència a aquests corredors/as se’ls aplicarà un descompte de 2 euros.
Així mateix, els primers abonats i abonades del Centre de Duet Can Zam, Duet Fondo, CER i CE Torribera  que s’inscriguin gaudiran del mateix descompte (fins exhaurir el total de codis assignats).
Per gaudir d’aquest descompte, la corredora i el corredor hauran de realitzar la inscripció des de la web i introduir el codi de descompte lliurat pel comerç i Complex Esportiu corresponent. El límit per realitzar les inscripcions presencials serà fins el dia 15 de desembre.

Recollida de dorsals

La recollida de dorsals, bossa de corredor, xip i disfressa es realitzarà al Magatzem del Pare Noel, Jardins de Can Sisteré (al costat de l’Ajuntament), els dies 20 de desembre: 13 a 19 h, i 21 de desembre: 11 a 19 h.

*Estacionament

S’habilitarà, el dia de la cursa, un espai d’estacionament per vehicles al costat de l’espai de meta i sortida: al vial del riu, tot just al costat de la fàbrica Cacaolat. Tot i que es recomana preferentment l’ús del transport públic: Metro línia 1 (Santa Coloma) i Línia 9 (Can Zam) S'espera una participació de 4000 persones. No ho deixis per darrera hora !!!

Recorregut de la Cursa de Papá Noel

Infografia del recorregut

Afectacions al trànsit

La sortida de la cursa serà a les 10:30 hores i el nombre d’inscripcions autoritzades per l’edició d’enguany serà de 4.000 participants. L’hora prevista de finalització de la cursa és a les 12:30 hores.

L’itinerari establert es el següent:

Pg. Can Zam – av. Pallaresa (descendent) – av. Francesc Macià (ramal superior)– c. Major – c. Sant Carles – pça. Vila (descendent) – rbla. Sant Sebastià (descendent) – c. Sant Silvestre – rbla. Sant Sebastià (ascendent) – av. Generalitat – av. Sta. Coloma – pg. Llorenç Serra (ascendent) - rotonda Pont Vell – pg. Llorenç Serra (descendent) – av. Francesc Macià – av. Pallaresa (ascendent) – pg. Can Zam.

S’ha demanat al Servei Català de Trànsit el tall de l’accés 19 de la Ronda B20 sentit Mataró (front Mercadona), dins de l’horari de celebració de la cursa.

S’estableix un eix circulatori pels següents carrers:

Av. Generalitat – av. Banús – c. Irlanda – c. Mn. Camil Rosell – c. Balears.

La circulació pels transports públics estarà desviada als següents carrers: av. Francesc Macià – pg. Llorenç Serra – av. Generalitat – rbla. Sant Sebastià.

Els usuaris tindran parades alternatives a l’eix circulatori mencionat anteriorment.