DEPARTAMENT DE VENT


ISABEL SOUTO, Cap de Departament i professora de flauta travessera. Va estudiar als conservatoris de Getxo, Bilbao i posteriorment Karlsruhe (Alemanya). Va ser membre de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i de la Orquesta Sinfónica de Bilbao. En la actualitat compagina la tasca docent a la Escola i al Conservatori Superior del  Liceu amb la col•laboració amb diferents orquestres i agrupacions de cambra. És directora dels grups Little Winds i Silver & Black.

AMÀLIA LLORENTE, Professora d’acordió i directora dels grup d’acordió de petits Grupau i del grup d’alumnes grans d’acordió.

SALVADOR FRANCÉS, Professor de clarinet i saxo. Va néixer a Vilanova de Castelló (València). L'any 1999 va obtenir la plaça de clarinet en la Banda de Música IGE de Barcelona. L’any 2000, fou guardonat amb el Premi d'Honor de grau superior de clarinet al Conservatori Superior de Música del Liceu. És artista de la marca Italiana de boquilles per clarinet STORTI CLARINET MOUTHPIECE i la marca Argentina “vientos bambú”.
Des de l’any 2001 és professor de clarinet en l'Escola Municipal de Música “Can Roig i Torres” de Santa Coloma de Gramenet,  i és fundador i director de la Banda de Música de la ciutat i de la Minibanda.

JOAN FRANCESC BERTOMEU, professor de vent metall Inicia els seus estudis musicals a l'Agrupació Artística Musical de Denia. De 2004 a 2006 forma part de l'Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu. Ha estat Trompa Solista de la Simfònica Nacional del Paraguai del 2013 al 2015, ha col•laborat com a primer trompa amb l'Orquestra de Cambra Nacional d'Andorra, Simfònica de Bilbao, Banda Municipal de Barcelona, Orquestra de Cambra Catalana. També ha col•laborat amb Oviedo Filharmonia, Orquestra Municipal de València, Banda Municipal d'Alacant, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica i Nacional de Catalunya, Orquestra de Cadaqués. Ha format part del quintet de vent '' Quintetissim '' i del trio '' Alberia '' realitzant concerts a Itàlia, Catalunya i Balears. Ha realitzat gires per diversos paisos de Sudamerica, Asia i Europa.
Ha estat professor de trompa a les escoles de Música de Dénia, Ondara, Benidoleig, Vall de Laguar, Vall d'Ebo. Ha estat dos anys professor a la càtedra de trompa i  Música de Cambra de la Universitat Nacional d'Asuncion (Paraguai).
Actualment és Trompa Solista de la Simfònica del Vallès,  professor de l'Acadèmia de Metalls OSVALLES i de l'Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Gramenet.