PERCUSSIÓ

“Qui no ha tingut alguna vegada la curiositat o ha sentit la necessitat de tocar un instrument de percussió? Aquesta és la màgia que amaga la música i, en concret, la percussió. I tots tenim el dret d'apropar-nos a ella, de gaudir-la, de ser els protagonistes, de convertir-nos en creadors"

ÀNGEL PEREIRA, Professor de percussió. Versàtil percussionista, ha col•laborat amb destacats músics de jazz, flamenc, cançó i pop i amb cèlebres compositors i intèrprets de música clàssica i contemporània (Tete Montoliu, Lluís Vidal, Charles Aznavour , Enrique Morente , Raimon, Josep Pons, Joan Guinjoan, Joan Albert Amargós , Carles Santos, Plácido Domingo, Jordi Savall…)
Membre de diferents grups com Pereira Vidal Duet.
Destacat pedagog, va ser fundador de L’Aula de Música Moderna i Jazz, i del Centre d’Estudis Musicals de Barcelona i professor a la Universitat Pompeu Fabra. Autor de diferents mètodes  ha rebut nombrosos premis i distincions, com el Nacional de Música de la Generalitat o el de l'Associació de Músics de Jazz (Millor Percussionista) de Catalunya.

Àngel Pereira
Àngel Pereira