Logo de Santa Coloma Orienta

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet oferim un seguit d'activitats gratuïtes i fora d'horari lectiu, per aquells i aquelles joves que teniu interès en seguir cercant quines són les diferents opcions a escollir en el vostre futur més pròxim.

I si comencem per:

  • Com t'imagines en 10 anys? I en 20?
  • Tens una idea del que t'agradaria estudiar?
  • Vols conèixer a joves que treballen a àmbits com els que a tu t'agradarien?
  • Què penses que es fa en la feina que voldries fer? T'agradaria parlar amb professionals que la desenvolupen perquè t'ho expliquin?

Ens proposem informar-vos de les diferents opcions educatives així com identificar aquelles trajectòries que puguin ser del vostre interès.

Molts i molts joves de la nostra ciutat tenen grans històries i experiències d'èxit que són molt inspiradores. No és tant important què han estudiat sinó el recorregut viscut, les expectatives que tenien, els mèrits, obstacles i resultats que han fet que avui siguin persones amb camins molt interessants (Llegir més..)

Has parlat mai amb una persona que estigui treballant en allò que a tu t'agradaria? Saps on podries treballar si fas els estudis que tens pensat?" (Llegir més...)

Si necessites parlar amb algú per complementar informació sobre els estudis que t'agradaria fer o vols continuar esbrinant què t'agraderia estudiar, demana cita amb el nostre servei d'orientació i assessoria. Tindràs informació personalitzada!

Els i les joves que finalitzen l’etapa d’escolarització obligatòria es plantegen tot un seguit de dubtes i interrogants sobre quins estudis realitzaran el proper curs. A l’hora de prendre una decisió és important comptar amb el recolzament  i acompanyament dels pares i mares. (Llegir més...)

Com viatjar a l’estranger?, On puc treballar?, Com destacar el meu currículum?, A quins recursos juvenils puc dirigir-me per informar-me?... són algunes de les preguntes a les que es donarà resposta mitjançant la realització d’aquests tallers.