Matrícula

Confirmació de la plaça

El pare, mare, tutor/a de l'infant que hagi estat admès en una de les EBM haurà de trucar al centre per formalitzar la matrícula entre 17 i el 26 de juny. En el cas que alguna família no s'hagi posat en contacte amb el centre, la direcció  hi contactarà  per esbrinar la causa o el possible desistiment.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LES FAMÍLIES QUE ELS SEUS INFANTS HAN ESTAT ADMESOS EN L'EBM L'ORENETA O EN L'EBM EL BLAUET

Atès que fa uns dies es va produir un incident que ha afectat a la disponibilitat dels espais de l'EBM L'Oreneta i de l'EBM El Blauet, l'Ajuntament  ha acordat ajornar la matriculació d'aquestes dues escoles bressol.

El nou període de matriculació per aquestes dues escolaes bressol municipals serà del dilluns 1 al dimecres 17 de juliol 2024, ambdós inclosos i amb cita prèvia.

Per reservar a l'EBM l'Oreneta cal trucar al telèfon 93 385 98 71. 

Per reservar a l'EBM El Blauet cal trucar al telèfon 93 462 40 00 ext. 2525.

Així mateix, us informen que les llistes d’espera d'aquestes dues EBM s’activaran a partir del dia 19 de juliol.

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Si no es formalitza la matrícula en el període establert es considera que renuncien a la plaça adjudicada.

Les famílies no han de fer cap pagament per matricular al seu fill/a. Les tarifes de ls escoles bressol municipals 2024 s’abonaran tots els mesos del curs escolar.

La tarifa d'escolaritat dels infants matriculats a I2 és gratuïta. Els serveis complementaris (servei d'acollida i servei de menjador) que es facin servir es cobrarà a totes les famílies des d'I0 a I2.