Skip to main content

EBM Les Oliveres

Imatge portes obertes Les Olivers

On som i com contactar-nos 


La nostra escola

Una ullada al projecte educatiu

L’EBM Les Oliveres entén a l’infant com un ésser competent, capaç de desenvolupar-se de forma autònoma, que arriba als aprenentatges a través del seu propi joc, amb iniciatives i capacitats innates, considerant molt important el moviment lliure de l’infant i respectant la seva activitat espontània.

Línia metodològica de l'escola

Trets diferencials del projecte

Donem molta importància a la pedagogia de la vida quotidiana , el valor de les petites coses, grans coses per als infants, com són el canvi de bolquer, l’hora del dinar, el descans... moments privilegiats i plens de significat per als infants, on respectem el ritme i l’autonomia de cada nen i nena. Considerem molt important el paper de la família dins de l’escola, intentant fer-la partícip del desenvolupament del seus fills/es a través de diferents canals, com l’AMPA, tallers, xerrades d’algun especialista , etc. D'aquesta manera establim una bona relació família-escola, que ajuda al bon desenvolupament de l’infant. Utilitzem materials reciclats i reutilitzables (pots, taps, anelles, capses) ja que aquest material ofereix milers de possibilitats deferents per a experimentar amb ells. L’activitat educativa es basa en els seus interessos i les seves necessitats, preparant-los propostes adequades al seu moment evolutiu, i sent ell el protagonista del seu aprenentatge; d’aquesta manera els seus aprenentatges són significatius.

L'escola ha iniciat un nou projecte: la Sala multisensorial. És un espai nou que compta amb diferents elements i materials que permeten un treball sensorial amb els infants, i a on es pot treballar l'estimulació visual, auditiva i vibratòria, vestibular, tàctil i olfactiva. 

Altres serveis que també oferim

Què més fem amb la comunitat educativa?

  • Acollida matinal i permanència de tarda
  • Cuina pròpia
  • AMPA


La nostra escola en fotografies

Una imatge val més que mil paraules!

EMB7- Les Oliveres