Skip to main content

EBM La Sargantana

Imatge portes obertes La Sargantana

On som i com contactar-nos 


La nostra escola

Una ullada al projecte educatiu

Per nosaltres és primordial la pedagogia de la vida quotidiana, donant importància i valor educatiu a totes les situacions del dia a dia. Centrem les propostes pedagògiques partint de l’experimentació i el joc com a eix d’actuació tot preparant ambients d’aprenentatge fent servir materials naturals i amb múltiples opcions de descoberta. 

Oferim una escola acollidora, oberta, flexible, coeducativa i activa; un lloc on investigar, aprendre, experimentar i reflexionar, on tots els membres de la comunitat educativa - famílies, mestres, infants i altres entitats de la ciutat- es puguin sentir part del projecte educatiu i l’enriqueixin dia a dia.

Projectes singulars de l'escola

Trets diferencials del projecte

Atelier: Valorem l’expressió de les emocions, la descoberta i la creativitat de l’infant per això vam crear un “Atelier”. Aquest és un espai acollidor on van grups reduïts i que ofereix múltiples opcions d'exploració com una taula de llum, elements naturals (troncs, fulles, branques seques, fusta, sorra...) i molts elements artístics (fang, pintures, aquarel·les, diversos formats de colors, varietat de papers...)

Psicomotricitat: un dels nostres pilars educatius és la llibertat de moviment i l’assoliment de l’autonomia a través de la pròpia iniciativa de l’infant. Afavorim el coneixement del cos, les seves possibilitats i les emocions amb les sessions de psicomotricitat d’una especialista i amb l’organització dels espais de l’escola.

Jardí i natura: disposem d’un jardí de 400 m2 que ofereix tant opcions motrius (espais d’equilibri, per saltar, gronxar-se…) com espais simbòlics (cuineta) o manipulatius (sorral). Finalment, un dels aspectes més valorats en el nostre projecte educatiu és la natura per això al jardí els infants es troben amb moltes plantes, flors, insectes, ocells i fins i tot un hort, on poden fer innumerables descobertes gràcies a ella.

“Quan un infant somia sol, és un somni, una fantasia. Quan molts somien junts, el somni es converteix en realitat” Helder CámaraLa nostra escola en fotografies

Una imatge val més que mil paraules!

EMB8- La Sargantana