Skip to main content

EBM La Cigonya

Imatge portes obertes La Cigonya

On som i com contactar-nos 


La nostra escola

Una ullada al projecte educatiu

La Cigonya és un petit oasi al mig del Barri del Fondo. Ens caracteritzem per ser una escola oberta, on la relació amb les famílies és constant i fluida, i tothom hi és benvingut. És a través de les experiències de vida i dels hàbits i rutines del dia a dia que afavorim que les nenes i els nens esdevinguin cada vegada més autònoms. Alhora, donem molta importància a que els infants adquireixin els seus propis valors, construeixin la seva identitat i una bona autoestima. Elles i ells són els protagonistes del seu aprenentatge en un entorn d'escola inclusiva, solidària, activa i participativa. A l’escola proposem experiències manipulatives apostant sempre pels materials naturals. Celebrem, amb l’ajuda de l’AMPA, les festes i tradicions populars catalanes.

Actualment, duem a terme els següents projectes amb els infants de La Cigonya:

  • L'hort
  • L'aigua
  • El massatge infantil
  • La sala multisensorial

Projectes singulars de l'escola

Serveis que oferim a la comunitat educativa

A la Cigonya comptem amb l'Espai Nadó i Familiar, on oferim tallers, xerrades i compartim experiències amb les famílies, tant de l’escola com de Santa Coloma de Gramenet. Aquests dos espais estan destinats a famílies embarassades i amb infants de 0 a 3 anys. A l'escola oferim servei d'acollida i cuina pròpia en la que s'elaboren menús adequats per a cada edat i necessitats.

Els nostres equipaments

La relació amb l'entorn de l'escola

El jardí de l’escola té dos espais diferenciats, un per als nadons i l'altre per als grups de mitjans i de grans. En aquest últim hi trobem els horts d'hortalisses i d'herbes aromàtiques, en els quals les nenes i els nens fan grans descobertes en un entorn de natura. Comptem amb 6 aules, una sala polivalent amb elements multisensorials i un dormitori pels nadons. L’ampli passadís de l’escola ens permet muntar diferents racons de joc. Fem barri, la proximitat amb la biblioteca i el mercat ens conviden a gaudir dels equipaments dels nostre entorn més proper.

Us hi esperem!!


La nostra escola en fotografies

Una imatge val més que mil paraules

EMB1- La Cigonya