Portes Obertes Presencials de les Escoles Bressol Municipals

Coneix la xarxa d'escoles des de dins! (clica la imatge)

Les jornades de portes obertes (JPO) són el moment en què les famílies podeu visitar els centres educatius des de dins i conèixer els espais, les instal·lacions, l'equip docent, així com el funcionament i metodologia de treball amb l'alumnat.

Cada escola bressol municipal (EBM) farà dos dies de JPO en dos horaris, a les 10 h del matí i a les 17:15 h de la tarda. La visita presencial al centre està restringida per l'aforament. Cal trucar a l'EBM per reservar plaça.

Aquest any, la ciutat obre una nova EBM per al curs escolar 2024-2025. Serà la novena escola Bressol de la xarxa municipal i resten les darreres adaptacions per poder obrir-la de cara a l'inici del curs vinent. Amb l'objectiu que es pugui conèixer com serà l'escola està prevista una visita de portes obertes el proper dia 3 de maig, en dues sessions: a les 10 h del matí i a les 17:15 h de la tarda. Caldrà també reservar trucant a l'Oficina Municipal d'Escolarització al 93 462 40 58.


Les sessions presencials en les Escoles Bressol Municipals

Visita el centre, parla amb l'equip educatiu i resol els teus dubtes i preguntes

A les sessions presencials podreu visitar el centre, conéixer els seus espais i l’equip educatiu de l’escola, encapçalat per la directora del centre, en el que trobareu resposta a tots els dubtes particulars de cada EBM.

Cal que prèviament truqueu a l'escola bressol municipal per poder reservar el dia i la franja horària que us vagi millor.

En el cas de la nova EBM El Blauet  heu de trucar a l'oficina municipal d'escolarització (OME) al telèfon: 93 462 40 58.