Institut Puig Castellar

Av. Anselm de Riu, 10

93 391 61 11

iespuigcastellar@xtec.cat

www.elpuig.xeill.net 

10.Puig Castellar
Vídeo portes obertes Puig Castellar


Benvinguts i benvingudes al Puig!

Hola! Soc el primer institut de Santa Coloma i des del 1968 que formo part de la vida de la ciutat. Amb tants anys, he vist passar moltes generacions per les meves aules! 

Soc un centre acollidor. M’esforço perquè els meus alumnes se sentin a gust i els acompanyo en el seu creixement personal i educatiu. Alumnes, professors i famílies formem un equip que fomenta un ambient de confiança, tolerància, respecte i convivència. És per això que m’agrada que les famílies col·laborin i participin del meu dia a dia. 

Crec en l’educació competencial, col·laborativa i digital i integro algunes metodologies de projectes en les matèries. 

Els projectes singulars que us puc oferir són

 • Impuls digital. Els meus alumnes aprenen a treballar en plataformes digitals diverses (Moodle, Gsuite). A més, les meves aules estan molt ben equipades (tinc ordinadors, pantalles o projectors a totes les aules i càmeres), faig classes de robòtica i els meus cicles formatius de la família d’informàtica són un referent.
 • Impuls plurilingüe. A banda del català, el castellà i l’anglès, també ofereixo el francès, l’alemany, el llatí i el grec. I els meus alumnes també poden reforçar l’aprenentatge de les llengües participant en estades d’immersió lingüística, programes Erasmus+ i presentant-se a exàmens oficials (B1 i B2 d’anglès a l’EOI i DELF de francès). Fins i tot algunes matèries s’imparteixen en anglès! (metodologia AICLE a partir del projecte (APP)).
 • Atenció a la diversitat. Dono suport i poso totes les eines al servei de les necessitats específiques de cadascun dels meus alumnes. El meu departament d’orientació els acompanya i fa projectes individualitzats i els que són nouvinguts assisteixen segons les seves necessitats a l’aula d’acollida. M’agrada ser un centre inclusiu. A més, també impulso activitats d’ampliació curricular (Bojos per la Ciència, concursos literaris, Proves Cangur…).

I tot plegat, per a què?

Perquè els meus alumnes siguin persones competents, crítiques i respectuoses. Perquè aprenguin a desenvolupar al màxim les seves habilitats socials, intel·lectuals i emocionals. Perquè puguin afrontar amb èxit la seva futura vida personal, acadèmica i professional.

Què us sembla? Us apunteu? Us estem esperant!

  Oferta educativa:

  ESO

  Batxillerat

  Batxillerat humanístic i social

  Batxillerat científic i tècnic

  Cicles Formatius de Grau Mitjà

  Gestió Administrativa (GA)

  Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMIX)

  Cicles Formatius de Grau Superior

  Administració i Finances (AF)

  Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX)

  Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM)