Preinscripció Escola Oficial d'Idiomes curs 23-24

Del 4 al 13 de setembre

Foto Escola Oficial d'Idiomes a Santa Coloma

 

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Santa Coloma obrirà la preinscripció per al curs 2023-24 de forma telemàtica del 4 al 13 de setembre fins a les 14h. També hi haurà un dia de preinscripció presencial, 13 de setembre,  per a aquelles persones que no disposin d'ordinador o connexió d'internet. Consulteu l'horari de la preinscripció presencial durant el mes de setembre.

Per poder accedir a cursos superiors a primer, cal tenir aprovat el curs immediatament inferior (en una EOI del territori espanyol), haver-hi accedit per prova de nivell o tenir algun títol de la taula d'exempcions que consta en el web de la preinscripció.

Una persona pot fer la sol·licitud de preinscripció per a dos idiomes com a màxim. No s'acceptarà cap petició presencial en el cas de no presentar la documentació següent: DNI / passaport, original o fotocòpia, de la persona que sol·licita la plaça.

 

L’Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Santa Coloma va iniciar les seves activitats l’any 1999. Som un centre públic d’ensenyament d’idiomes moderns, que imparteix ensenyaments especialitzats reglats. Tot i adreçar-se a l’aprenentatge de llengües per a persones adultes, també hi poden estudiar adolescents des dels 16 anys (o des dels 14 anys per a idiomes diferents del cursat com a primera llengua estrangera a l’ESO).

Els idiomes que impartim són l’anglès, el francès i l’alemany. Els cursos d’anglès van des d’A1 (inicial) a C2.2, mentre francès ofereix els nivells d’A1 a C1 i alemany d’A1 a B2.2. La majoria de cursos tenen format presencial, tot i que alguns cursos d’anglès són semipresencials (l’alumnat fa classe presencial un dia per setmana i l’altre consisteix en treball autònom i asíncron en línia).

Adreça : Carrer Victor Hugo 54-56, 08924 Santa Coloma de Gramenet

Telèfon: 93 468 53 66

Pàgina web : http://www.eoisantacoloma.org/

Instagram : @eoisantacoloma

Facebook : EOI Santa Coloma

Correu electrònic : eoisantacoloma@xtec.cat

Dates de preinscripcions i test de nivell online : del 4 al 13 de setembre de 2023

Enllaç directe informació preinscripció curs 2023-2024

Consulteu els preus i possibles exempcions o bonificacions en aquests enllaços:

Preus públics: A1, A2, C1, C2.1 i C2.2

Taxes: B1, B2.1 i B2.2

Exempcions i bonificacions

Els dies de preinscripció per al curs 2023-2024 són del 4 al 13 de setembre i es farà un test de nivell online si no es pot acreditar el nivell de llengua amb un dels certificats oficials reconeguts pel departament d’educació. Podeu comprovar els vostres certificats en aquest enllaç:

Certificats reconeguts pel departament d'educació

A més de l’oferta de cursos reglats, també oferim cursos monogràfics i cursos d’estiu durant el mes de juliol:

Cursos monogràfics

Cursos d'estiu

Per a més informació, consulteu el nostre web http://www.eoisantacoloma.org/ o truqueu-nos al 93 468 53 66