Per resoldre els dubtes i neguits que sorgeixen a les famílies en un moment tant important com és l’elecció de centre escolar pels seus fills i filles, l’Ajuntament realitza cada any xerrades informatives on dona a conèixer tots els aspectes del procés de preinscripció, que aquest any presenta algunes novetats.

Per les famílies amb fills i filles que començaran la seva escolarització a P3 el proper curs 2019-2020, la xerrada serà el proper dilluns 4 de març a les 17h, a l’Auditori Can Roig i Torres (c. Rafael Casanovas, 5).

Per raons de seguretat us recomanem no portar els cotxets dels nens/nenes.

I per les famílies amb fills i filles que iniciaran 1r ESO el proper curs, les xerrades es realitzaran en 3 dies:

Dimarts 5 de març a les 17h, al Museu Torre Balldovina (pl. Pau Casals, s/n), tindrà lloc  la xerrada per les famílies de l’alumnat de les escoles de la zona 1 (Antoni Gaudí, Tanit, Banús, Miguel de Unamuno, Ferran de Sagarra, Fray Luís de León, Sant Just, Torre Balldovina i Santa Coloma).

Dimecres 6 de març a les 17h, a la Biblioteca Singuerlin (pl. Sagrada Família, s/n), la xerrada serà per les famílies de l’alumnat de les escoles de la zona 3 (Sagrada Família, Jaume Salvatella, Lluís Millet i Primavera)

Dijous 7 de març a les 17h, a la Biblioteca de Fondo (c. Massenet, 28), serà el torn per les famílies de l’alumnat de les escoles de la zona 2 (Beethoven, Wagner, Mercè Rodoreda, Ausiàs March, Rosselló Pòrcel, Salvat-Papasseit, Riera Alta, *Pallaresa, Les Palmeres i Serra de Marina)

*Les famílies del centre Pallaresa tindran una reunió informativa sobre l’inici de l’activitat de l’institut escola el proper curs 2019-2020, pendent encara d’establir data.

A més d’aquestes xerrades sobre el procés de preinscripció, el dimarts 26 de març, també a la Biblioteca de Fondo, el doctor en Filosofia i Professor Emèrit de la Universitat de Girona, Joan Manuel del Pozo, realitzarà la xerrada “El compromís i el gust d’educar” on parlarà de la seva visió de l’educació, la filosofia, l’ètica i els valors.

 Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (rambla Sant Sebastià, 98-100. Horari d’atenció al públic de 9:00h-14:00h), trucar al telèfon 93 462 40 58 o escriure a  escolaritzacio@gramenet.cat