L’AJUNTAMENT INICIA LA CAMPANYA INFORMATIVA D’ESCOLARITZACIÓ PEL CURS 2020-2021

Un any més el Servei d’Educació de l’Ajuntament engega la campanya informativa per l’escolarització del proper curs. Entre les diferents accions, es realitzaran les tradicionals xerrades informatives per donar a conèixer el procés de preinscripció en les diferents etapes educatives, i resoldre els dubtes i neguits que sorgeixen a les famílies en un moment tant important com és l’elecció de centre escolar pels seus fills i filles.

Seran dues sessions informatives. Una dirigida  a les famílies amb fills i filles que començaran P3 el proper curs, i un altra dirigida a les famílies amb fills i filles que començaran 1r d’ESO.

Per les famílies amb fills i filles que començaran la seva escolarització a P3, la xerrada serà el proper dimarts 3 de març a les 17h, a la sala del Museu Torre Balldovina (c. Pau Casals, s/n).

Dos dies més tard, dijous 5 de març  a les 17h, també   la sala del Museu Torre Balldovina (c. Pau Casals, s/n), tindrà lloc  la xerrada per les famílies amb fills i filles que iniciaran 1r ESO.

Per raons de seguretat us recomanem no portar els cotxets dels nens/nenes.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (rambla Sant Sebastià, 98-100. Horari d’atenció al públic de 9:00h-14:00h) Telèfon 93 462 40 58 adreça electrònica  escolaritzacio@gramenet.cat

Cartell de la xerrada informativa
Cartell de la xerra informativa