Boolino. Lloc web amb recomanacions per animar els nens i les nenes a llegir.

Créixer amb tu. Els infants de 0 a 18 mesos. Una petita guia per a pares i mares. Elaborada pel Dr. Ignasi Vila, supervisada pel Dr. Arnau Fargas i publicada pel Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

Créixer en família. Guia 0 – 3 anys. Elaborada per la Fundació Jaume Bofill i editada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Créixer en família. Guia 3 – 6 anys. Elaborada per la Fundació Jaume Bofill i editada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Créixer en família. Guia 6 – 12 anys. Elaborada per la Fundació Jaume Bofill i editada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Créixer en família. Guia 12 – 16 anys. Elaborada per la Fundació Jaume Bofill i editada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Créixer en família. Guia 16 – 18 anys. Elaborada per la Fundació Jaume Bofill i editada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Diez claves para fomentar el diálogo en familia. Article publicat al lloc web “aulaPlaneta”.

El difícil diàleg amb un/a adolescent. Article publicat al lloc web del diari “Ara”.

Família i escola. Junts x l’Educació. Lloc web de la Generalitat de Catalunya.

Formació per a pares i mares. Lloc web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Guia de criança per a nens i nenes de 2 a 4 anys. Elaborada per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Guia per parlar amb els fills i les filles de temes delicats. Elaborada per la Fundació FAROS.

Lectura i família. Com despertar la lectura des de la llar. Guia elaborada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

LECXIT. Lectura per a l’èxit educatiu. Lloc web del programa LECXIT amb recomanacions de lectura per a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys.