Emocions, xarxes i fills: com els combinem?

Xerrada online

Dijous, 6 d’octubre, a les 19:30h.

Per què cal aquesta xerrada?

Les Xarxes Socials (XS) són aquí per quedar-se, però sovint no sabem com ajudar els fills i filles a gestionar-ne l’ús. Sentim parlar d’aspectes negatius com cyberbullying, reptes virals, grooming, sexting... però també de l’ús positiu de les xarxes en la socialització dels joves. No volem que en quedin fora, però ens fa patir que hi siguin. Què podem fer?

Què en trauràs?

Aquesta activitat està dirigida a:

  • Compartir temors i també oportunitats envers les XS.
  • Descobrir com les emocions, tant de pares/mares com dels fills, són el motor d’ús i atracció de les XS. Treballarem com gestionar-les.
  • Reflexionar i aprendre eines concretes per ajudar els fills/filles a tenir un comportament intel·ligent, respectuós i reflexiu, a les XS tant en el temps dedicat com en el contingut publicat.

Com ho farem?

Amb una base realista i buscant ser molt pràctics, mentre mirem de passar una bona estona. Us animem a compartir la vostra situació i preocupacions, i a participar en les discussions o jocs que es plantegin.

El ponent

En Carles Ventura treballa donant suport a joves i famílies en moments de canvi. I li agrada compartir el que viu al seu dia a dia en xerrades com aquesta. Col·labora amb centres educatius i institucions amb un objectiu: que la societat del futur sigui una mica millor que l’actual. Quan no treballa li agrada estar amb la família (té 3 fills), sentir música, anar en moto o potinejar l’ordinador.