Cartell de la recollida

A partir de dilluns 18 de febrer es posa en marxa la SEGONA CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS A BENEFICI DE LES PERSONES REFUGIADES de la Brigada Stanbrook La campanya es mantindrà fins el 22 de març.
La Brigada Stanbrook és una ONG que va néixer a Santa Coloma de Gramenet amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones refugiades que malviuen a Atenes (Grècia). Des de fa tres anys, a Grècia conviuen més de 60.000 refugiats als carrers, campaments i centres okupats d'acolliment (squats). En 2017 la Brigada va iniciar una campanya de recollida d'ajuda, el 'Punt Solidari', i gràcies a les donacions rebudes va poder enviar un tràiler amb 7 tones d'ajuda humanitària en 2018 (aliments, utensilis de cuina, joguines, productes d'higiene, bolquers, llet en pols...). La recollida va ser possible gràcies a totes les donacions que els ciutadans, veïns, coneguts, amics i familiars de Santa Coloma ens vau brindar. Aprofitem l'ocasió per agrair una vegada més el que vau fer possible amb la vostra ajuda.

En aquesta segona campanya es demana a la població colomenca que col·labori amb els següents productes: 
URGENT: Llet en pols infantil, cotxets de bebè, compreses i bolquers.
MENJAR: Qualsevol aliment que no es faci malbé i que no contingui porc.
INFANTIL: Llet en pols infantil tipus 1, 2 i 3, cotxets i cadires de bebè, biberons, bolquers, joguines...
HIGIENE: Gel, xampú, desodorants, compreses, crema i raspalls de dents, tovalloletes...
LLAR: Olles, paelles, estris de cuina, productes de neteja, insecticides, cadires i taules plegables, petits electrodomèstics...
ALTRES: Antipolls, crema solar, medicines, cadires de rodes, crosses, fèrules, ordinadors portàtils, impressores, DVD's, telèfons mòbils...

Molt important: NO ES RECULL ROBA

Els Punts Solidaris són els següents: BIBLIOTEQUES (Central, Singuerlín, Can Peixauet i Fondo) i ESCOLES BRESSOL (L'Oreneta, La Cigonya, Els Pins, La Sargantana, L'Esquirol, La Maduixa, L'Ànec i Les Oliveres)