Foto de Buchenwald

Com ja us vam anunciar podeu inscriure-us a la selecció de joves per a participar a l'ESTADA EDUCATIVA AL MEMORIAL DE BUCHENWALD 2016. Aquesta activitat s’adreça a l’alumnat que durant el curs 2016-2017 cursareu 1r de batxillerat i consisteix en la visita a aquest camp de concentració nazi.

A Santa Coloma de Gramenet, es desenvolupa el Programa “JOVES i COOPERACIÓ”, un programa de sensibilització que us implica als nois...

Aquesta ESTADA és un projecte organitzat des de l’Ajuntament que compta amb la col·laboració de l’Amical de Mauthausen i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya, i els Instituts de Santa Coloma de Gramenet. Us podeu presentar a la selecció de participants, nois i noies que acompleixin amb els requisits que trobareu en el dossier que aquests dies hem fet arribar als instituts de secundària i que podeu sol·licitar al mateix centre. Enguany el projecte d’anada als camps de concentració ha sofert una important reformulació: els nois i noies us allotjareu a l’alberg del mateix Memorial, es durà a terme al voltant de la setmana del 8 al 15 d’octubre i els joves heu de participar en una formació prevista a l’acabar les classes (a primers de juliol).

Per a qualsevol informació sobre aquest tema podeu adreçar-vos a cooperacio@gramenet.cat