Logo del projecte

La Xarxa de Centres Cívics i Casals posa en marxa a partir de finals de març i fins juny un nou programa de tallers gratuïts virtuals  sota  el títol “CLICK & TASTE”.

Des del 2017 s’han dut a terme un ampli ventall de tallers presencials als nostres equipaments per a tots els ciutadans i ciutadanes però degut a la crisi sanitària del COVID-19 ens hem vist  obligats a oferir-vos aquests tallers de manera virtual.

Seran tallers d’una sessió  d’una hora i mitja cadascú, totalment gratuïts i es realitzaran a través de la plataforma Zoom  amb prèvia inscripció a través de l'espai web https://tallersccgramenet.com/

Hem intentat amb ells, donar cobertura a tots els sectors d’edat a partir de diferents àmbits o interessos (cos i ment, moviment, plàstica creativa, cuina  i tècniques) com per exemple els següents:

“Coreografies per un entrenament diari” 26 de març de 17.30 a 19h.Taller enfocat a practicar coreografies mitjançant rutines aeròbiques amb passos de balls llatins per treballar el cos d’una manera saludable.

“Exercicis de Tabata per a Hiit” 08 d’abril de 17.30 a 19h. Tant el Tabata com el Hit són exercicis d’alta intensitat. Es centren en períodes curts de treball d’alta intensitat combinats amb períodes de descans o recuperació.

“Estiraments bàsics abans i desprès de qualsevol esport” 13 d’abril de 17.30 a 19h. Els estiraments formen part de l'entrenament de l'activitat física que vagis a realitzar prevenint-te de lesions

“Eines per combatre la incertesa” 28 d’abril de 17.30 a 19h. A través d’eines com el Coaching i el Mindfulness treballarem la implicació dels nostres pensaments en la realitat i com combatre  les emocions com l'ansietat i la por. 

“Dibuix” 06 de maig de 18 a 19.30h. Aprèn les claus per encaixar un dibuix, representar volums, ombres, llum, textures etc. emprant des de tècniques senzilles amb materials d'ús comú fins a materials específics com els pastels i els carbonets.

“Receptes de cuina en pasta de full” 20 de maig de 17.30 a 19h. La pasta de full té moltes possibilitats a la cuina, tant per receptes dolces com salades. En aquest taller aprendràs receptes senzilles i molt saboroses.

“Iniciació al llenguatge de signes” 02 de juny de 17.30 a 19h. Aprèn unes nocions bàsiques de la llengua de signes catalana (LSC) de manera activa, participativa i motivadora. 

 “Escriptura creativa” 16 de juny de 18 a 19.30h. En aquesta sessió repassarem les primeres passes que cal fer per escriure un relat, i aprendrem recursos per trobar idees en qualsevol lloc.

Estigueu atent@s a les nostres xarxes socials

@centrescivicssantacoloma (Facebook)

@centrescivicsscg (Instagram)