AULESCLICK

Logo del projecte

AulesClick als centres cívics

Amb l'objectiu d'apropar les TIC i el món de la informàtica a la ciutadania, les AulesClick (sales d'informàtica) als centres cívics de la ciutat es troben dotades de material informàtic i personal dinamitzador per oferir:

1.- Servei de dinamització de les sales dels centres cívics. Podràs disposar d'un ordinador amb connexió gratuïta a Internet i del suport d'una persona que t'ajudarà a resoldre dubtes . Les sales es troben obertes de dilluns a divendres; consulta al final del text, l’horari de cada equipament.

2.- Cursos d'alfabetització digital, on aprendre tots els coneixements bàsics necessaris per a començar a fer servir les eines informàtiques i d’accés a internet. Properament informarem de les dates i procés d’inscripció.

 • CC Singuerlín: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 17.30 hores, inici la setmana del 24 d'abril i finalització la setmana del 5 de juny. Inscripcions: de forma presencial al centre en horari d’apertura de la sala.
 • CC Riu:  dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 17.30 hores, inici  Inscripcions: de forma presencial inici la setmana del 24 d'abril i finalització la setmana del 5 de juny. Inscripcions al centre en horari d’apertura de la sala.
 • CC Fondo:  dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 17.30 hores, inici la setmana del 24 d'abril i finalització la setmana del 5 de juny. Inscripcions: de forma presencial al centre en horari d’apertura de la sala.

3.- Càpsules formatives. Formacions específiques en una única sessió de dues hores entorn a l'ús de les TIC i el món informàtic. Es realitzaran cada dimecres a partir del 10 de maig (10, 17, 24 i 31 de maig) al CC del Riu, CC del Singuerlín i al CC del Fondo.

Les càpsules d'aquest mes de maig són:

 • Viatges on line
 • Youtube i Podcast
 • Tràmits online
 • Drive

Les inscripcions són al mateix centre cívic.

Imatge Càpsules formatives maig 2023
Imatge Càpsules formatives maig 2023

4.- Espai amb recursos Actic. Vine a les aules dels centres cívics de Fondo, Riu i Singuerlín i utilitza els recursos que oferim per aprendre competències d'informàtica i el temari Actic.

5.- Videotutorials  de suport en xarxes socials, amb contingut formatiu en matèria d'informàtica i eines pràctiques digitals d'interès per a la ciutadania.

Si voleu rebre més informació, ens podeu fer arribar les vostres consultes a ccivicsicasals@gramenet.cat o bé us podeu adreçar al vostre centre més proper

AulesClick a la ciutat i horari d'apertura:

 • Centre Cívic  Riu: c. Lluis Companys, 9, Tel. 93 385 03 79. Horari de 16 a 21 hores
 • Centre Cívic Fondo: c. Wagner, 19, Tel.93 392 84 63. Horari de 16 a 21 hores
 • Centre Cívic Singuerlin c. Avinguda Catalunya, 41. Horari de 16 a 21 hores
 • Centre Cívic Can Mariner: c. Milà i Fontanals, 14-16, Tel. 93 466 32 87. Horari de 16 a 20 hores
 • Centre Cívic Llatí: c. Nàpols, 41,  Tel.93 391 99 97. Horari de 16 a 20 hores

Les sales s’adaptaran a les mesures sanitàries de prevenció i seguretat vigents en cada moment.