AULESCLICK

Logo del projecte

AulesClick als centres cívics

Amb l'objectiu d'apropar les TIC i el món de la informàtica a la ciutadania, les AulesClick (sales d'informàtica) als centres cívics de la ciutat es troben dotades de material informàtic i personal dinamitzador per oferir:

1.- Servei de dinamització de les sales dels centres cívics. Podràs disposar d'un ordinador amb connexió gratuïta a Internet i del suport d'una persona que t'ajudarà a resoldre dubtes. L’horari d’apertura de les sales es de 16h a 20h de dilluns a divendres i els equipaments que ofereixen aquest servei es troben al final del text.

2.- Cursos d'alfabetització digital, on aprendre tots els coneixements bàsics necessaris per a començar a fer servir les eines informàtiques i d’accés a internet. El proper període d’inscripció serà del 17 al 21 de gener de 2022 de forma presencial en horari de 16h a 20h, als centres de referencia que consten a sota.

3.- Càpsules formatives. Formacions específiques en una única sessió de dues hores entorn a l'ús de les TIC i el món informàtic. Les inscripcions s'han de fer de forma presencial a cada centre. Troba la teva càpsula !!

Cartell Tornen les càpsules formatives
Cartell de la Programació Aulesclick maig-juny 2022

4.- Creació de videotutorials en xarxes socials, amb contingut formatiu en matèria d'informàtica i eines pràctiques digitals d'interès per a la ciutadania.

AulesClick a la ciutat:

  • Centre Cívic  Riu                           c. Lluis Companys, 9          Tel. 93 385 03 79
  • Centre Cívic  Can Mariner      c. Milà i Fontanals, 16       Tel. 93 466 32 87
  • Centre Cívic  Llatí                         c. Nàpols, 41                           Tel.93 391 99 97
  • Centre Cívic  Fondo                     c. Wagner, 19                         Tel.93 392 84 63

Les sales s’adaptaran a les mesures sanitàries de prevenció i seguretat vigents en cada moment.

Més informació a: ccivicsicasals@gramenet.cat o als centres de referència en horari de tardes de 16h a 20h.