Foto de Núria Parlon

Les notes musicals tornen a Can Roig i Torres

Poc a poc ens anem refent de l’aturada radical que ens ha provocat la Covid-19. Malauradament aquesta pandèmia ens ha fet estar sis mesos sense poder gaudir de les notes musicals de les bandes i artistes a l’Auditori Can Roig i Torres, un equipament excepcional. Però ara, encetem una nova etapa i en ella volem fer una aposta especial perquè la programació del darrer trimestre del 2020 sigui un tast decidit per la difusió defi nitiva de la música a l’Auditori.

Les mesures de seguretat i protecció ens obliguen a ser prudents en la proposta, per això hem re-programat els concerts que nos es van poder fer el primer semestre de l’any. En aquest sentit, hem limitat a la distància social el nombre de components de cada formació que podran interpretar dalt de l’escenari.

Alhora hem reduït l’aforament del pati de butaques. Tenim la ferma voluntat que l’Auditori sigui un pol de difusió musical i alhora un lloc segur per a tothom. La programació estable de l’Auditori obrirà amb el concert de Mireia Inglés de Cabal Musical, després seguirà el S.XX per a piano i flauta de Alex Aguacil i Cristian Farroni, ens acompanyarà també Aristides Mateos, violí i Jacob Cordover, guitarra amb Creacció Contemporània per a violí i guitarra a càrrec de l’Associació de compositors de Catalunya i tancarem el cicle amb l’homenatge al 250 aniversari del naixement de Beethoven amb el concert To be Beethoven Duel amb Carles Marigó i Juan Manuel Cisneros,acompanyats per la Camerata Gramenet. I les Soinées Musicals completaran el panorama.

Veniu i gaudiu de la nova programació de l’Auditori, submergiu-vos en una experiència única, plena d’emocions i sentiments, per al cos i l’ànima!


Núria Parlon

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet