Foto de Núria Parlon

Emocioneu-vos i gaudiu de la bona música a l’Auditori!

Hi ha pocs sentiments més nobles i profunds que el resultant de practicar, difondre o gaudir la música, a curta distància i en un espai tan encisador i emblemàtic com Can Roig i Torres. La trajectòria de més de 40 anys d’aquest espai municipal, primer com a escola i ara també com a auditori, emmarca i avala la diversitat i la qualitat d’una programació pensada per a tothom. En aquest nou recull de les actuacions previstes per al segon semestre de la programació hi trobareu un estat de la qüestió de cadascun dels departaments musicals que s’imparteixen a l’Escola i la seva referència respecte a l’exterior. Multitud de generacions han passat, passen i passaran per les seves aules, en no poques ocasions com a pas previ a la professionalització. La nova programació semestral s’estrenarà amb el tradicional concert commemoratiu de la Diada, a càrrec d’Ars Trio. També comptareu amb el debut del trio de docents Alabau-Bardagí-Garrobé, que ens presentarà una magnífi ca història musical que va des de Vivaldi a Keith Jarrett. 

L’Associació de Compositors de Catalunya (ACC) interpretarà, per cinquè any consecutiu, un concert extraordinari de música contemporània. I seguint amb aquesta línia clàssica, el violoncel·lista Daniel Claret acompanyat al piano per Àlex Ramírez, ens interpretarà clàssics de Ludwig Van Beethoven.

Altres estils també hi tenen cabuda, com la música nord-americana d’arrels, de la mà de The Rusties Blues Band, o la barreja de teatre d’objectes i musical de l’espectacle Brindis de La Fulla Blanca de Joan Baixas, inclòs al Festival IF Barcelona.

El talent colomenc a sobre de l’escenari tindrà presència amb el concert de la Banda de Música de Santa Coloma i les tradicionals Soirées Musicals, a càrrec del Vocal Ensemble Can Roig i Torres.

L’activitat familiar Musicalment i els concerts de Santa Cecília i de Nadal, a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal, completaran les propostes que us oferim. Veniu a l’Auditori: emocioneu-vos, escolteu i estimeu la música!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet