Música i cinema

 

MÚSICA & CINEMA

L’IMMIGRANT DE CHARLES CHAPLIN I ALTRES CURTMETRATGES

Cinema mut amb música en directe

Auditori Can Roig i Torres

21 D’OCTUBRE • 18h

Nova sessió de cicle de l’Excèntrica de cinema mut per a tota la família amb música en directe.

Música: David Anguera i Juanjo Marín

 

 

 

 

 


STAGE D’INTERPRETACIÓ MUSICAL 17 i 18 DE NOVEMBRE

Per 4t any consecutiu, l’Escola de Música organitza dos caps de setmana, el primer el 17 i 18 de novembre i el segon a primers d’abril. Es tracta d’un curs intensiu on es treballa en grup assignatures com l’entrenament de l’oïda, la percepció auditiva, l’harmonia a partir de la improvisació, el moviment corporal, i individualment les diferents especialitats instrumentals. Compta amb professors de diferents
centres com l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Conservatori del Liceu i altres conservatoris de Catalunya, de l’Estat i de la resta d’Europa, així com músics de renom en el panorama musical. Té com a objectiu donar eines, ampliar coneixements amb altres professors i dinamitzar les assignatures del Nivell Mitjà o similar. S’adreça a alumnes de l’Escola i de fora del centre de Grau Mitjà o nivell similar.
Des del primer stage hem anat ampliant el ventall de professors convidats: Quartet Qvixote (Daniel Cubero, Maria Sanz violí, Bernat Bofarull viola, Amat Santancana violoncel), Kostadin Bogdanoski, Elena Rey i Jordi Coll de violí, Anna Puig i Mariona Oliu de viola, Laia Puig i Pau Codina de violoncel, Àlex Alguacil de piano, Carles Guisado i Pau Figueres de guitarra, Miquel Ramos, Mateu Ferré i Xavier Castillo de clarinet, Júlia Santos i Cristian Farroni de flauta travessera, Sofía Martínez i Pep O’Callaghan d’entrenament a l’oïda i percepció auditiva, Carles Marigó i Maria Camahort d’Educació auditiva i Harmonia a partir de la improvisació i Jaume Sangrà de moviment corporal.
A les edicions anteriors s’ha arribat als 40 alumnes inscrits i s’ha incrementat el nombre d’alumnes de fora de l’Escola.

Stage Escola