ATENCIÓ! ES POSPOSA AL CURS 2021-2022

6è STAGE D’INTERPRETACIÓ MUSICAL CAN ROIG I TORRES

Imatge promocional

6è STAGE el curs intensiu  on es treballa en grup assignatures com l’entrenament a l’oïda, la percepció auditiva, l’harmonia a partir de la improvisació, el moviment corporal,  i individualment les diferents especialitats instrumentals. Compta amb professors de diferents centres com  l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Conservatori del Liceu i d’altres Conservatoris de Catalunya, de l’Estat i de la resta d’Europa,  així com músics de renom en el panorama musical. Té com a objectiu donar eines, ampliar coneixements amb altres professors i dinamitzar les assignatures del  Nivell Mitjà o similar. Està adreçat a alumnes de l’escola i de fora del centre de Grau Mitjà o nivell similar.

Alguns dels professors  que han estat convidats són els següents: Elena Rey, Jordi Coll i Cati Reus de violí, Anna Aldomà i Anna Puig de viola, Amat Santancana, Pau Codina i Laia Puig de violoncel,  Albert Prat de contrabaix, Àlex Alguacil de  piano, Dani Nogués, Carles Guisado i Pau Figueres de  guitarra, Toni Galán de clarinet, Pere Bayona de saxo, Christian Farroni i Julia Santos de flauta travessera, Carles Marigó i Maria Camahort d’Educació auditiva i Harmonia a partir de la improvisació i Jaume Sangrà i Glòria LLevat de moviment corporal.

Com ha novetat, en aquest segon cap de setmana es programaran simulacres de proves d’accés a grau superior, tant  d’instrument com d’assignatures teòriques.