InfoGramepark

14jul2017 13:03 Antiguitat: 284 days

El final de la reforma de Pirineus se celebra a la festa del Fondo Alto

Categoria: Urbanisme, Habitatge, D6

Es farà un lliurament de flors a les comunitats de veïns del carrer dels Pirineus (aquest dissabte 15, a les 18.30 h), que han rehabilitat els seus edificis en els últims mesos.

Aquest cap de setmana se celebra la festa popular del Fondo de Dalt (Fondo Alto) i, entre les diverses activitats previstes, destaca per la seva singularitat el lliurament de flors a les comunitats de veïns del carrer dels Pirineus (dissabte 15 de juliol, a les 18.30 h), que han rehabilitat els seus edificis en els últims mesos, contribuint a la renovació i embelliment de la zona.

Des de juny de 2016, impulsat per l'Ajuntament, i com a resultat d'un procés de participació i complicitat del veïnat i l'Associació de Veïns, al carrer dels Pirineus s'ha dut a terme la rehabilitació de 32 edificis (360 habitatges).

El projecte municipal «Renovem a els barris», materialitzat en l'esmentat carrer, és pioner i innovador a escala estatal i ja ha rebut diversos reconeixements com a exemple de renovació de barris. Les obres a la zona finalitzen aquests dies, coincidint amb la celebració de la festa popular, d'aquí l'acte simbòlic de dissabte.

Les festes començaran avui divendres (20.00) amb el pregó a càrrec del regidor d'Esports, Daniel Salgado. Hi haurà recepció d'entitats, actuacions de Bollywood, de ball Line Dance i de country, i una disco mòbil completarà la jornada. Dissabte hi haurà activitats infantils, festa de l'escuma, xocolatada, festa floral, l'zumbakids de l'AMPA Wagner, l'actuació de Cor flamenc i, de nou, disco mòbil. Diumenge no faltaran els jocs infantils al matí i una fideuà popular com tancament. Més informació, a l'Associació de Veïns (c. Pirineus, 118).