Participació ciutadana

 

Entenem la participació ciutadana com a una eina essencial del sistema democràtic, que permet el punt de trobada entre les necessitats de la ciutadana i l'acció de govern.

Amb la recerca del diàleg i del màxim consens possible, avançarem en la millora dels serveis i de la qualitat de vida a la nostra ciutat.

En aquest espai trobareu els canals per poder participar en els processos que estem portant a terme, els espais de participació, la normativa municipal i tot l'històric de les darreres accions.

 

Un pla per millorar la qualitat democràtica a Santa Coloma

Són molts els reptes que la nostra ciutat afronta actualment. Construir una nova relació entre ciutadania i administració, basada en la confiança mútua i recuperar la il·lusió en el projecte col·lectiu de treballar pel futur de la nostra ciutat, en són dos d’ineludibles.

Atesa la conjuntura que ens ha tocat viure, aquests objectius no són fàcils d’assolir i són més importants que mai. Per això, ho hem de fer, ens hem d’esforçar per fer realitat aquesta nova relació, seguint els principis del govern obert, i que els ciutadans i les ciutadanes participin activament en la construcció de les polítiques públiques i en el seu desenvolupament

En aquest camí, la construcció col·lectiva d’un Pla de Qualitat Democràtica és fonamental. Aquest Pla ha de dibuixar un model de participació ampli i transformador que incorpori aquells aspectes i elements de la participació que els colomencs i les colomenques valoren i demanden.

Us proposem  participar en el projecte que ens ha de permetre dissenyar aquest nou model amb el màxim consens ciutadà.