Pla formatiu 2016

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet continua treballant amb el compromís de facilitar eines i recursos per a enfortir el teixit social de la ciutat mitjançant una formació de qualitat a l’Escola de Formació per a Entitats.

Tal i com us vam avançar volem dissenyar un pla formatiu adaptat a respondre la gestió del dia a dia de les entitats.

Per tal que l'oferta formativa s'adapti a les necessitats reals, esperem les vostres aportacions, mitjançant les següents formes:

Qüestionari on line

En cas de no poder acudir al taller, omplint el següent qüestionari fins el 29 d'abril (és aconsellable respondre de manera conjunta entre diferents membres de la junta directiva).

En la nostra voluntat d’enfortir el teixit associatiu de la ciutat,  volem donar aquest espai, on les entitats pugueu expressar les vostres necessitats i oferir una formació a mida.

Taller de participació

Assistint a un dels dos tallers de participació que es realitzaran amb l'objectiu de recollir les inquietuds formatives de les entitats en un espai obert de debat, on s'exposaran diferents eixos de formació i es recolliran les propostes exposades per les entitats participants. Es recomana que acudeixin diferents persones de la junta directiva de l’entitat per tal de recollir el màxim d’impressions i punts de vista. Escolliu una dels següents dates:

  • El 23 de febrer a la sala d'actes del Centre Cívic Llatí a les 18:30 h.
  • L’1 de març a la sala d'actes del Centre Cívic Llatí a les 18:30 h.

 

Per dinamitzar aquests espais comptarem amb la col·laboració de la Fundació CONFAVC

 
 

#GivingTuesday És un moviment que promou la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses, en què més de 71 països ja han participat.