Activitats Riu

Automaquillatge i pell sana

T’agrada el maquillatge? Vols cuidar la teva pell? Aprèn tots els trucs per treure’t partit.

Dilluns de 18.30 a 20h
Del 23 d’abril al 18 de juny
Professora: Cristina Quintana
Preu: 22,50 € (+ 6€ en concepte de preu de material que es pagarà en efectiu a la tallerista la primera sessió del taller)

Totes les sessions són pràctiques:
A la primera i segona sessió parlarem de la cura de la pell.
A la tercera sessió, es parlarà de la cura de la pell i teoria de maquillatge.
I de la quarta a la vuitena sessió: dia, tarda, nit, smookey eyers, eyeliners i correccions.

* Cal portar: mirall, eyeliners, màscara de pestanyes i labials i tovalloletes desmaquillants.

Calendari de classes:

 • Abril: dilluns 23 i 30
 • Maig: dilluns 7, 14 i 28
 • Juny: dilluns 4, 11 i 18

 

Ioga dinàmic (vinyasa flow)

Conjunt de postures seqüenciades de manera dinàmica mitjançant el treball de la respiració per mantenir la salut a nivell físic i emocional. Tonificarem, estirarem i prendrem consciència del moment present.

Dilluns de 17.15 a 18.45h
Del 23 d’abril al 18 de juny
Professora: Carmen Chito
Preu: 22,50 €

•Començarem amb una petita meditació sensorial on prendrem consciència de cadascuna de les parts del cos, per seguir amb un escalfament de columna vertebral amb suaus torsions, inclinacions laterals i flexions, tot en postura asseguts a terra.

•Després començarem, amb la part més cardiovascular de la pràctica, Salutacions al Sol, amb 12 asanes seqüenciades,  afavorirem la circulació sanguínia.

•Un cop escalfat el cos, donarem pas a les asanes o postures d’extensió, flexions i alineació de la columna, així com de tonificació i estiraments de cames i braços.

•Finalitzarem la pràctica amb tècniques de respiració i relaxació, on veurem els beneficis de tota la pràctica.
 
Setmana a setmana anirem avançant amb la pràctica.

Calendari de classes:

 • Abril: dilluns 23 i 30
 • Maig: dilluns 7, 14 i 28
 • Juny: dilluns 4, 11 i 18

 

Noves tècniques de crochet

Si penses que el ganxet són les mantes i tapets de l'àvia, t'equivoques! Rescatem el ganxet per fer peces modernes i actuals, tant de decoració com roba. Obert a tots els nivells.

Dimarts de 18.30 a 20h
Del 24 d’abril al 19 de juny
Professora: Teresa Sánchez
Preu: 22,50 € (+ 10€ en concepte de preu de material que es pagarà en efectiu a la tallerista la primera sessió del taller)   

Descobreix tot un món de possibilitats amb la tècnica del tapestry, relaxa´t amb un mandala…, n'hi ha tot un ventall de possibilitats!

Obert a tots els nivells, començarem amb un projecte senzill però modern, i després anirem adaptant els projectes en funció del nivell de cadascú.

Calendari de classes:

 • Abril: dimarts 24
 • Maig: dimarts 8, 15, 22 i 29
 • Juny: dimarts 7, 12 i 19

 

Danses africanes

Gaudeix i sent el ritme de la música africana, treballant la memòria, la coordinació i la força corporal a través de diferents dinàmiques.

Dimecres de 18 a 19.30h
Del 25 d’abril al 13 de juny
Professora: Sara Gómez
Preu: 22,50 €

Gaudeix i sent el ritme de la música africana treballant la memòria, la coordinació i la força corporal a partir de diferents dinàmiques, al llarg de les sessions.

1.Escalfament i estiraments: aquesta primera part té com a objectiu condicionar el cos per a les dinàmiques de la dansa, ajudar a tenir consciència corporal i a corregir la postura a través de moviments suaus i petites contraccions.

2.Condicionament físic: farem una rutina on treballarem els abdominals, tronc superior i inferior per anar agafant força i poder realitzar a cada sessió moviments més intensos.

3.Exercicis al centre: realitzarem diferents exercicis tècnics (dos o tres, depenent de la dificultat) al centre, on treballarem diferents moviments per enfortir el cos (balanç, contraccions, dissociacions, plies, salts…). A més, treballarem una petita variació per enfortir la memòria corporal.

4.Diagonals: farem una sèrie de variacions desplaçades on els alumnes sortiran individualment o per parella, per poder connectar amb el ritme i tenir espai per gaudir.

5.Coreografia: al final de cada sessió farem una part de coreografia (depenent de cada nivell i la progressió dels alumnes es podrà fer més d’una coreografia).

6.Tornada a la calma: farem una petita coreografia amb contraccions i moviments suaus per relaxar el cos.

7.Per finalitzar la sessió farem una rutina d’estiraments intensos que ens evitarà tensions i lesions.

*Cal portar roba i calçat còmode

Calendari de classes:

 • Abril: dimecres 25
 • Maig: dimecres 2, 9, 16, 23 i 30
 • Juny: dimecres 6 i 13