Can Zam

Can Zam, el nostre parc viu


 
 


La Comissió de Veterans de Can Zam es constituirà el dia 17

En el marc del procés participatiu per al pla d’usos de la segona fase del parc de Can Zam, la Comissió de Veterans quedarà constituïda el 17 de juliol (18.00) en una trobada que hi haurà al Centre Cívic del Riu (c. Lluís Companys, 9). La comissió estarà composta per entitats ciutadanes, persones que van participar en la primera fase de Can Zam, tècnics i polítics locals.

Com se sap, l’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu per decidir els usos i els elements que ha de tenir la segona fase del parc de Can Zam, un terreny de 51.000 m2. La Comissió de Veterans forma part d’aquest projecte.


Can Zam de tots i totes

foto de Núria Parlon

Can Zam per al poble. Ara, més que mai, aquesta històrica reivindicació és una realitat. Entre totes i tots estem construint el futur d’aquest Parc emblemàtic per a Santa Coloma de Gramenet.

Com a Alcaldessa de la ciutat us animo a dir la vostra en aquest  procés participatiu de la Segona fase de Can Zam. Els veïns i veïnes tenen ara la paraula per parlar dels múltiples usos que pot acollir aquest gran espai lliure.

Esperem sentir amb força la veu dels més joves, d’aquells i aquelles que no van poder participar a la primera fase però que ara són els principals usuaris del parc. La societat canvia i evoluciona per això hem d’incorporar les noves visions al planejament de la ciutat.

Esperem les vostres aportacions!

Núria Parlon
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet