Paraula de Santa Coloma retorna després de la seva edició de primavera convertida, des d’enguany, en cita semestralper a la difusió literària. Em complau presentar-vos el seu programa d’activitats, que posarà a disposició de la ciutadania una molt àmplia i engrescadora oferta que abasta la Festa Major d’Hivern.

Les poropostes, provinents tant de l’ajuntament mateix com de la societat civil colomenca, inclouen recitals, conferències i taules rodones, protagonitzats tant per autors i autores de la ciutat com per referents de fora del nostre municipi.

Com a mostra, les III Jornades de Poesia en Llengües Peninsulars – impulsades per la revista Caravansari- comptaran amb la presència de noms prominents de la literatura estatal, com Bernardo Atxaga, Miriam Reyes, Gonzalo Hermo, Laia Noguera i Miguel Manso, que donaran el tret de sortida al cicle escènic del Teatre Sagarra.

Vull destacar molt especialment la tasca duta a terme tant per la Xarxa Municipal de Biblioteques com per la llibreria Carrer Major, dels colomencs Dora i Argimiro, que nodreixen de vitalitat aquesta programació. Aquestes accions que s’afegeixen al seu treball diari i incansable per al foment de la lectura i la cohesió social.

Acompanyeu-nos, de nou, en un viatge ple d’emocions al món de les lletres

Núria Parlon

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet